Een klein intermezzo

Een klein intermezzo

St a me toe dat ik vandaag nog geen verslag uitbreng van de vijvertoer van gisteren.

Het was een zwaar weekend, en de informatie die verwerkt moet worden is vrij aanzienlijk, maar ik beloof je dat ik morgen mijn luiheid zal goedmaken.

Waar ik me vandaag vooral op ga richten is op de veilingvissen van Momotaro. Op dit ogenblik is men bezig de website te vullen met het aanbod. De filmpjes zijn nog niet aanwezig, maar je kan op dit ogenblik al een kijkje nemen in de snoepjeswinkel.

Door de brochure te downloaden, knop bovenaan rechts, heb je al dadelijk een goed overzicht van de nisai.

Wat mij opvalt is vooral het nieuwe aanbod van enkele onbekende oyakoi, waar ik zo snel mogelijk info zal van vergaren. Het merendeel van het aanbod is op dit ogenblik showa, wat toch een tendens is de laatste jaren bij Momotaro.

Vroeger werd vooral de nadruk gelegd op sanke en kohaku, maar met de verpletterende overwinning van Lion Queen het afgelopen jaar, is het aanbod van showa niet gering.

Indien er interesse is in koi van deze veiling, gelieve me dan te contacteren. Ik zal er voor zorgen dat de koi die eventueel aangekocht worden in Japan kunnen verblijven tot in het voorjaar, en dat ze in maart of april naar Arendonk komen, waar ze een quarantaine periode krijgen van minimaal 4 weken.

Tijdens de vijvertoer hebben we verschillende koi gezien die via de veilingen werden aangekocht. Je zal ze morgen te zien krijgen, maar er zijn toch bijzonder fraaie koi bij, die me bijzonder veel plezier gedaan hebben.

Voor bijkomende informatie kan je me altijd mailen. Vraag me niet om een prijs te plakken op een koi van de veiling want dat is zo goed als onvoorspelbaar. Het enige wat ik kan doen is een gissing maken van de prijs die een koi zou kunnen maken, maar afhankelijk van wat de aanwezigen willen kopen, is een bod enkel een mogelijke indicatie waar je een mogelijkheid van slagen zou kunnen hebben.

Ik heb toevallig onlangs nog een filmpje gemaakt over een veiling van vorig jaar, waarbij een tosai voor een recordbedrag werd verkocht....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240