Een kwartet tancho sanke

Een kwartet tancho sanke

Af en toe moet je een upgrade doen van je tosai die je vorig jaar hebt aangekocht. In dit geval vond ik het de moeite om toch een populaire koi eventjes in het daglicht te zetten. Ik heb nog 4 tancho sanke, waarvan 1 bijzonder interessant is.

Ze hebben een bijzonder mooie metamorfose ondergaan. Ze zijn ondertussen stralend wit geworden, het sumi begint zich stevig te ontwikkelen, de ene tancho is natuurlijk beter dan de andere, maar eentje springt er bovenuit.

Ik heb ze niet gemeten, maar ze zijn zo te schatten toch 50 cm. Uiteraard heb ik er een filmpje van gemaakt. Het is in ieder geval een mooi kwartet. Ik heb ook foto's afzonderlijk van deze tancho sanke gemaakt, en zal deze in een volgende fase allemaal updaten en onder de knop nieuwe koi aanwinsten zetten. Even geduld aub.

Ondertussen blijf ik stilaan alles opruimen en heb gisteren de opslagplaats achter het clubhuis een facelift gegeven. Alle rommel opgeruimd, en ik heb er alle spullen neergezet die misschien nog nuttig zijn voor sommige koiliefhebbers.

Ik heb er een kort overzichtsfilmpje van gemaakt. In de loop van de volgende weken, maanden zal ik dit verder aanvullen met spullen die ik nog wil aanbieden. Moest je er iets van kunnen gebruiken, kom dan even langs. 

Je kan natuurlijk ook altijd een kijkje komen nemen als je op bezoek komt. Kijken kost geen geld en als er iets tussenzit, zullen we proberen een prijs af te spreken. Heel gewenst zijn de bowls en vooral de grote bowls.

De meeste zijn al verkocht, maar 1 grote bowl van 100 of 110 cm mag dadelijk meegenomen worden als je deze wenst. De andere wil ik pas in een later stadium verkopen. Het zou toch zonde zijn moest ik eind dit jaar alles naar het containerpark moeten brengen.

Ik wil nog even de aandacht vestigen op de opendeur- en kennismakingsdag bij Interkoi Ameide. Er zijn reeds een aantal inschrijvingen, maar nog iets te weinig om succesvol te zijn. Denk eraan, er is bijzonder mooi materiaal te bezichtigen en André heeft nog een groot aantal verrassingen in petto.

Schrijf je dus in, want we moeten de catering verzorgen, en dat kunnen we enkel als we het aantal personen kennen die een bezoek willen brengen. Inschrijven kan door contact op te nemen via mail of ieder ander medium. Stuur liefst een mail naar ameide@interkoi.eu zodat André je bezoek kan registreren. Ik hoop ook dat ik een groot aantal van mijn Belgische klanten kan motiveren om zich in te schrijven, het is de moeite.

Lees alle informatie nog eens via deze link.

 

opendeurdag ameide

BELANGRIJK:
Er zijn blijkbaar problemen met de leveringen van Saki Hikari. Er is verkeerd geleverd. Gelieve nog een week te wachten om het voer te komen ophalen, zodat alles goed geleverd is. Ik hou je op de hoogte.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml