Een laatste waag je kans

Een laatste waag je kans

Het was een vruchtbaar jaar. Als je momenteel het aanbod bekijkt dan is het aanbod ook vrij beperkt.

Ik kreeg gisteren de opmerking dat het niet uitnodigend was om naar Arendonk te komen omdat er niet veel koi meer zitten. Ik zou zeggen fout…hetgeen er zit is nog meer dan goed, heel goed zelfs, en ik weet zeker dat het nog altijd de moeite is om naar Arendonk te komen, al is het maar voor een tas koffie en een gezellige babbel.

Er zijn wel een aantal koi van de site verdwenen, maar het is stilaan tijd dat we deze opnieuw gaan bovenhalen, en dan is het beter om uptodate foto’s en filmpjes te maken. Het worden drukke maar interessante tijden.

Ondertussen heb ik de laatste der groten opnieuw gefilmd en zoek ik er nog een goede thuis voor. Het zijn de laatste der jumbo of jumbo in wording, en ondanks het feit dat er eigenlijk geen probleem is dat ze blijven zitten, is het altijd beter om een goede thuis te vinden…en dat verdienen ze.

Ik ga ze dan ook voor de laatste keer presenteren en voor mensen die interesse hebben, geef ik ze de mogelijkheid om een bod uit te brengen op de 5 laatste koi.

Ik hoop dat een eventueel bod gefundeerd is op de waarde van de koi, en ik zal op ieder bod een antwoord geven. Ik zou zeggen dat het een geschikt moment is om je kans te wagen.

De lepelsanke van Momotaro opent de reeks. Ze is nu precies 26 maanden en meet 65 cm. Ze heeft dus alles in huis om ver over de 80 door te groeien. Ik ga geen superlatieven gebruiken om ze te omschrijven, maar het is een dankbare sanke met alle eigenschappen om furore te maken in je vijver.

De sandan sanke van Momotaro heeft een ander beni dat iets minder populair is, maar over het ganse lichaam hetzelfde en de toekomst heeft nog redelijk wat in petto. Haar sterke kant is dan weer het stabiele stevige sumi. Zij is ook 65 cm en 24 maanden jong.

De inazuma achtige sanke van Momotaro is iets kleiner, namelijk 61 cm en 24 maanden jong. De uitstraling wordt wel gecompenseerd met een stevige body die haar een Jerommeke-achtige uitstraling geeft.

Deze iets oudere sanke van Sakai FF vertegenwoordigt alles wat Sakai kan aanbieden. Moest het sumi nog opkomen en in de toekomst versterken is ze gewoon niet meer te betalen, dat staat als een paal boven water. Ze is nu 75 cm en 74 maanden. Wat een karkas, een sanke waar je allleen maar bewonderend naar kan kijken.

Tenslotte nog een schoonheid van een showa. Ook een Momotaro productie. Ze is nu 63 cm en 37 maanden jong. Een bewonderenswaardige showa die gegarandeerd een aanwinst is voor iedere vijver.

Dit zijn de laatste 5 jumbo koi die ik nog heb rondzwemmen, en zijn iedere euro waard. Dit soort koi kosten geld, en het voordeel is dat ze reeds een jaar rondzwemmen in Arendonk wat ze het voordeel geeft dat ze reeds lang geacclimatiseerd zijn.

Het is ook de laatste keer dat ik ze zal aanbieden, want daarna zullen ze in de vergetelheid verdwijnen, en dan letterlijk. Dan zal ik andere kanalen aanboren om ze een goede thuis te geven.

Tot zaterdag….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240