Een leuke wedstrijd tijdens Euregio Koishow

Een leuke wedstrijd tijdens Euregio Koishow

Ik heb hoge verwachtingen van de Euregio koishow, dus laten we er met zijn allen een mooie happening van maken, en ons beste beentje voorzetten om de show tot een succes te maken. Het weer lijkt ons ook goed gezind dit jaar, dus niet komen is geen optie. Bovendien heb ik nog een mooie wedstrijd bedacht dat me gisteren te binnen schoot.

Wat houdt deze wedstrijd in ?

Op mijn stand staat een bokaal gevuld met probites summer mix van 3 kg. Ik heb gisteren even de moeite genomen om de pellets te tellen van deze zak. Wat viel me dat tegen. Ik wou dat eens vlug eventjes doen, maar dat viel niet mee. Ik was er enkele uren zoet mee, dat kan ik je garanderen.

Iedereen mag gratis raden hoeveel pellets er in 1 zak probites summer mix zitten, en geloof me....het zijn er veel. Het zal nooit op de korrel juist geraden worden, dat betwijfel ik, maar wie er het dichtste bij is wint de hoofdprijs.Maar wat is de hoofdprijs ?

- Een transportbox voor koi ter waarde van ± 200 euro
- Een Red Karashi tosai van Momotaro ter waarde van ± 500 euro.
- Een zak probites summer mix van 9 kg ter waarde van 123,75 euro
geschonken door Nedkoi.

 

wedstrijd euregio koishowAls dit geen superprijs is dan weet ik het ook niet meer. Ik heb ook de moeite genomen om eventjes een kort filmpje te maken op het ogenblik dat ik de pellets aan het tellen ben. Het filmen is amateuristisch omdat ik het filmen alleen moest klaren, maar hier zie je hoe ik pellets per 5 telde, terwijl het buiten stortregende.

Het tellen gebeurde per 5, dat was blijkbaar het makkelijkste tellen, en telkens als ik 100 pellets had geteld, zette ik een streepje om het totaal aantal daarna te weten. Een reuzeklus, en pas toen ik ermee bezig was besefte ik hoelang het zou duren. Maar het is gebeurd, en ik zie het getal met het aantal pellets hier voor mij liggen.

Er zitten redelijk veel halve of driekwart pellets tussen, en die heb ik telkens als 1 pellet geteld, laat daar geen misverstand over bestaan. Iedereen is ook uitgenodigd om de controle te doen achteraf, je moet er wel een halve dag voor reserveren.

Wat moet je doen ? Kom gewoon naar mijn stand. Geef je naam en emailadres op, zodat ik je nadien kan bereiken, en geef het getal door wat jij denkt dat het aantal pellets is. In de loop van volgende week zal ik de winnaar bekend maken. Nogmaals: Iedereen mag gratis meedoen.

transportboxEven vermelden dat ik de firma Nedkoi gecontacteerd heb, en dat zij dus de zak probites summer mix van 9 kg schenken. Deze zal persoonlijk naar de winnaar opgestuurd worden. Een dankwoord is op zijn plaats. Indien er nog andere firma's zijn die ook een bijdrage willen leveren, ik zal ze graag in het zonnetje zetten. Geef het me even door en ik zal het vermelden. Tot zaterdag of zondag !

Tussen haakjes: ik sta er alleen voor om alles te regelen. Johnny komt me helpen om alles morgen in te laden, maar om te debenchen heb ik eigenlijk hulp nodig. Dus wie zich geroepen voelt om een handje toe te steken is welkom.

Meer afbeeldingen

Een leuke wedstrijd tijdens Euregio Koishow: afbeelding 1
Een leuke wedstrijd tijdens Euregio Koishow: afbeelding 2
Een leuke wedstrijd tijdens Euregio Koishow: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Johan

555


Peter De Clercq

555


Me

555


Ron

555


Johan D

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml