Attentie....attentie....wij zijn er ook nog

Attentie....attentie....wij zijn er ook nog

18 Stuks, dat is wat er overschiet van de 70 tosai die werden aangekocht van Momotaro en Sakai FF. Niet veel, maar het is beter dat ze verkocht worden, dan dat ze in Arendonk moeten blijven. Niet deze week te bekijken, maar wel vanaf volgende week, want dan ben ik weer paraat.

Ze zwemmen nu in de buitenlucht samen met de kujaku, waarvan er ook nog 16 zijn. Misschien is het een mooie gelegenheid om een combi deal uit te werken, alhoewel dat niet altijd evident is. Ik zal binnenkort een formule uitwerken waarbij een showa en kujaku samen worden aangeboden.

Of het voor sommigen interessant is weet ik niet, maar  ik zal in de loop van de volgende dagen eens een filmpje maken van het duo, wie weet kan ik er sommige mensen een plezier mee doen. Het bijhorende filmpje toont de 18 overgebleven showa van Momotaro en Sakai eerst samen, daarna worden de tosai één voor één getoond.

Terug in de verkoop !

Door omstandigheden komt een showa van Isa terug in de verkoop. Ik begrijp de reden, maar of ik deze tosai uit de verkoop zou halen, zou ik betwijfelen, want het is een bloedmooie en speciale showa. Het is wat het is, dus proberen we een nieuwe klant ervoor te zoeken.

kage showa van IsaDe bedoeling was dat hij in de opgroei bij Narita zou blijven, maar er werd door Ryuki een fout gemaakt en zo kwam de showa toch naar Arendonk. Uiteraard moest ik dit melden aan de eigenaar. Ik had voorgesteld om de showa gratis in de serre te laten opgroeien, maar blijkbaar was dat niet goed genoeg, en verkoos hij de verkoop te annuleren.

Het is een tosai uit een event van Narita, en je weet dat dit bijzonder goede koi zijn, maar dat er altijd een prijskaartje aanhangt. Misschien kan een filmpje je overtuigen, dus liefhebbers mogen zich melden. Ik zal dezelfde opties geven als de optie die ik aan de klant heb gegeven, namelijk gratis een verblijf in de serre. Het filmpje heb ik enkele dagen geleden gemaakt, de kage showa is nu 35 cm.

DOE MEE EN WIN

 

Meer afbeeldingen

Attentie....attentie....wij zijn er ook nog: afbeelding 1
Attentie....attentie....wij zijn er ook nog: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Matthijs

555


Dick

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml