Een meesterlijk aanbod

Een meesterlijk aanbod

Ik werd deze morgen wakker met een goed gevoel. Ik was tenslotte blij dat ik toch nog 2 krachtige en vooral mooie kohaku heb kunnen scoren op de veiling van Momotaro. NIet verwacht, want de goede vrouwelijke exemplaren gingen voor ettelijke yennekes de deur uit, maar als je niet probeert, dan win je niet.

kohaku van momotaroIk ga de boel proberen op te fleuren met een "meesterlijk aanbod" namelijk door de meerstaps kohaku van 66 cm gratis weg te geven door een wedstrijd te organiseren die het mogelijk maakt om deze te winnen.

Dan is het natuurlijk de vraag in welke vorm ik dat ga gieten en ik kom met het volgende voorstel. Iedereen die vanaf nu een koi koopt krijgt punten toegekend op de volgende manier. De waarde van de koi bepaald je aantal punten. 

Koop je een koi van 2000 euro, dan krijg je 20 punten. Koop je een koi van 1450 euro, dan krijg je 15 punten. Dus delen door 100 en bij een gedeeld getal wordt het naar boven afgerond. Ik zet alle punten in een excelfile met vermelding van de naam van de eigenaar natuurlijk. De nummers die je krijgt zal ik ook aan de koper opsturen, zodat hij zelf kan volgen of hij gewonnen heeft of niet.

Als ik terug thuis ben zal ik op 9 december, mijn 71ste verjaardag, een nummer laten trekken door één van mijn kleinkinderen. Dit zal ik doen op een welbepaalde manier die ik ook zal verfilmen zodat er geen sprake kan zijn van bedrog, iets wat ik toch niet zou doen.

Er zijn een paar voorwaarden aan verbonden, want als ik maar 1 koi verkoop, dan zou het een ongelijke strijd zijn, en zou ook ik ook geen plezier beleven aan de hele opzet.

Dit zijn mijn voorwaarden:

  • Er moeten voor 9 december 10 koi verkocht worden om de wedstrijd te activeren.
  • De minimum waarde van de aankoop per koi moet minimaal 1000 euro/koi bedragen
  • De wedstrijd wordt geannulleerd als er geen 10 koi verkocht worden.
  • Zowel nieuwe koi als bestaande koi mogen meedingen om punten te verzamelen
  • Van zodra er 10 verkopen werden gerealiseerd, zal ik iedereen die al een koi gekocht heeft ook punten geven voor hun aankoop, wat volgens mij niet meer dan terecht is.
  • De wedstrijd gaat in vanaf de verkopen vanaf vandaag en gelden tot en met 6 december. Daarna stopt de wedstrijd.

Ik zal proberen vandaag nog een extra filmpje te maken van deze kohaku, maar hier kan je hem al zien zwemmen. Het is in mijn ogen een pracht van een cadeau van een waardevolle koi. Indien de wedstrijd geen succes heeft zal deze alsnog voor verkoop aangeboden worden. 

 

Meer afbeeldingen

Een meesterlijk aanbod: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

6 reacties

The Untouchable

555

Frank

555


interkoi

555


Johan

555


Eric

555


Dick

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml