Een mooi kerstgeschenk

Een mooi kerstgeschenk

Na veel uurtjes vloeken, zeuren, bieden, wachten en zuchten is het dan toch eindelijk gelukt om een koi vast te pakken op de veiling van Sakai FF. Het was dan nog eens de laatste van de hoop, nummerke 345. Maar we hebben de vuisten gebald en uiteindelijk toch gescoord.

Het is zo goed als onmogelijk om nog koi vast te krijgen die enigszins betaalbaar en dan nog eens verkoopbaar zijn. De mensen die meegedaan hebben samen met mij op de veiling kunnen het bevestigen, er wordt teveel bot gevangen.

Uiteindelijk na een triller van formaat zijn we dan toch eigenaar geworden van deze sanke, die eigenlijk al voorbestemd was. Momotaro werkt niet meer mee, zijn eisen worden te grof, en Sakai FF blijft een moeilijik haalbare kaart om de goede koi te pakken te krijgen.

Dank zij de klanten en een minimale winst kan er toch nog iets bereikt worden. Ik ben enorm benieuwd wat de toekomst zal brengen, maar rooskleurig zie ik het eigenlijk niet in. Wel ben ik enorm blij met de inbreng van mijn klanten om toch een efforke te doen en de toppers binnen te halen in een gevecht met....vermoedelijk Aziatische koikichi.

Dat is weer een bijkomend probleem, je kent je tegenstanders niet, en je kan ze niet inschatten. Het spel moet met een klik op de toetsen gespeeld worden. Urenlang wachten om iedere potentiële gewenste koi te zien passeren en het gevecht te verliezen.

Zelfs de mindere koi gaan ongemeen hoog in prijs en financieel niet haalbaar. Maar ik ben wel bijzonder blij met deze aankoop. Ik denk niet dat ik mij moet verantwoorden over de kwaliteit van deze sanke. Wat kan ik er meer over zeggen dan....wat een kanjer.

Ik had er graag meer willen kopen, maar het is me niet gelukt. Het heeft geen nut om koi te kopen die je niet meer kan verkopen wegens te duur. We zullen volgend jaar op zoek moeten gaan naar andere mogelijkheden. Langs de andere kant ben ik bijzonder blij met deze aanwinst. 

Dit is een dochter van Fujin, dochter van de befaamde Big Rose, kleindochter van beauty Rose, die zelf een dochter is van Rose en uiteindelijk bij de stammoeder "Sakura" beland.  Een bijzonder belangrijke stamboom met zeer gewaardeerde oyakoi. Een bloedlijn meer van het verleden,  niet van de toekomst. 

Zo wil ik er 10 in mijn vijvers zien rondzwemmen, dus mensen je weet wat je moet doen. Samen met mij de buit binnenhalen op de volgende veilingen. 

iK BEN MORGEN NIET OPEN OP KERSTDAG
IK BEN ZONDAG AANWEZIG TUSSEN 10.00 EN 12.00 UUR

 

 

Meer afbeeldingen

Een mooi kerstgeschenk: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

Frank

555


Kurt Van hoorde

555


Matthijs

555


Polleke

555


Johan

555


Jack

555


Wim DW

555


Wiechert

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml