Laat je verrassen

Laat je verrassen

We zijn enkele maanden verder en de koi in de serre doen het meer dan goed. Toch blijven er nog enkele onverkochte koi over die toch de moeite zijn om even te bekijken.

Het laatste filmpje van de koi in de serre brengt duidelijkheid over hun conditie. Nog enkele maanden te gaan, in uitstekende gezondheid en van bijzonder hoogwaardige klasse. Misschien een goed moment om ze  nog eens onder de aandacht te brengen vooraleer ze terug naar Arendonk komen.

Het vijftal is samengesteld uit  3 kohaku, een sanke en een showa, en ze mogen er zijn. De laatste filmpjes zijn al van even geleden en in de loop van volgend jaar zal ik ze nog eens gaan meten en filmen. 

Een mannelijke kohaku 2104016 van Momotaro.

Een mannelijke kohaku KO-V21-429 van Momotaro 

Een vrouwelijke topkohaku KO-V21-4134 van Momotaro

Een vrouwelijke sanke 2104001 van Momomtaro 

Een vrouwelijke showa SH-V20-457 van Momotaro

De filmpjes zijn absoluut niet meer representatief, want de koi zijn ondertussen al flink veranderd. Een prachtig eindejaarscadeau. Je zal deze koi wel  niet meer terug herkennen als ze volgend jaar opnieuw gefilmd worden, want niet alleen zal de kwaliteit erop vooruitgegaan zijn, er zal zeker en vast ook een serieuze groei waargenomen worden. De resultaten in de serre zijn altijd optimaal geweest. 

Ondertussen heeft Narita San mij meegedeeld dat de benigoi, waarvan het probleem werd vastgesteld vergoed zal worden. Goed nieuws voor de eigenaar. Hoe het verder zal afgehandeld worden moet ik nog even overleggen, maar dit was toch al opbeurend nieuws ! 

Ik ben nog vergeten te zeggen dat de cliniclowns in totaal 991 euro hebben opgebracht. Mijn doel van 1000 euro net niet bereikt. Aan al de deelnemers een dikke merci !

SPECIALE OPROEP

Zijn er mensen die regelmatig naar Italië reizen met de auto ? Indien ja, gelieve dan contact op te nemen. 

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml