Een populaire sanke verkocht

Een populaire sanke verkocht

Nieuwsitem Interkoi Arendonk. Er werd regelmatig info gevraagd achter sanke SA-V23-01266 van Sakai FF, tot in het buitenland, maar niemand knipte het touw door om deze aan te kopen, maar vandaag was het dan toch zover.

Het is tegenwoordig een wikken en een wegen en verkopen is niet zo eenvoudig als een paar  jaar geleden, hiermee bedoel ik voor de covid periode. Dus ik ben blij dat deze hele goed sanke vandaag is verkocht; Ik kan dan ook terugblikken op een dankbare dag gisteren en bovendien weet ik dat hij op een goede plaats terechtkomt.

Ludo en Renée lieten me trouwens nog wat foto's zien van een sanke die ze in 2020 aankochten; Een sanke van Momotaro. Het mooie hiervan is toch om de ontwikkeling te zien van het sumi. Het is zonde dat ik de video van toen niet meer kan laten zien.

sanke van Ludo


Als  je goed op de linkse foto  kijkt zie je dat het sumi sterk is, maar niet verbonden. Het zijn meer plakjes sumi, maar wel van goede kwaliteit. Als je vergelijkt met de sanke zoals hij nu is, dan zie je al dat het sumi mooi is samengetrokken zodat de sanke aan waarde wint. Een bijzonder mooi resultaat. 

Ook als je de body in ogenschouw neemt zie je een opmerkelijke verbetering. Ik ben blij met deze ontwikkeling, een bewijs dat je koi de tijd geven om te ontwikkelen een goede raad  is. Het is trouwens een algemeen verschijnsel sinds vorig jaar dat de koi in Japan iets minder groot zijn dan de vorige  jaren.

Is het een gevolg van het de weersomstandigheden van dat jaar of is het misschien een strategie om de  koi niet meer zo fel te forceren om de gezondheid van de koi te bevorderen. Wie zal het weten. Ik heb er trouwens geen problemen mee dat ze iets getemperd zijn in hun doel de koi zo groot mogelijk te krijgen als tosai of als nisai.

Wie is wie ?

Er wordt mij regelmatig gemeld dat men niet weet over wie het gaat in de nieuwsverslagen. Er zou verwarring zijn, dus zal ik daar rekening mee houden in de toekomst. In principe moet je er van uitgaan dat het altijd over Interkoi gaat, zo simpel is het.

We praten over de 2 locaties Interkoi Arendonk, waar ik (Luc of ook bompa genoemd) nog altijd de leiding en de verkoop doe. Als je over Interkoi Ameide praat, dan is André die de leding heeft, maar steeds onder de vlag van Interkoi.

Interkoi Arendonk of Interkoi Ameide wordt eigenlijk alleen vermeld zodat je weet over welke locatie het gaat. Wij werken als groep onder Interkoi samen met de agenten van Interkoi die hun koi aankopen onder Interkoi en er mee verbonden zijn. Zo heb je Interkoi Nederland, waar Johan de leiding heeft. Interkoi Germany waar Michael de leiding heeft en Intakoi Fuit waar Wiechert de leiding heeft. 

De nieuwsitems echter worden bijna altijd door mij (Luc) geschreven, en op regelmatige basis zal ook André een verhaal schrijven. Hij geeft mij de teksten door die ik dan over het algemeen in mijn stijl bewerk zodat het herkenbaar is, alhoewel je misschien een andere stijl kan proeven.. Zo, ik hoop dat dit min of meer duidelijk is uitgelegd, 

Wij hebben in ieder geval allen dezelde intentie, en zijn eigenlijk allen meer hobbydealers dan echte dealers. Geen enkele van de groep Interkoi is eigenlijk dealer in de ware zin van het woord; Daarom dat wij op een andere manier koi kunnen aanbieden. Dus mensen ik ben de praatpaal zeg maar, en ik zal in het vervolg iets duidelijker zijn over de personen en de locaties.

 

Meer afbeeldingen

Een populaire sanke verkocht: afbeelding 1
Een populaire sanke verkocht: afbeelding 2
Een populaire sanke verkocht: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Andrée en Ludo

Merci Peter en Eric 😀


Eric

Vind heel die bowl wel mooi .


Peter VDB

Proficiat met de aankoop. Het is een hele mooie Sanke 👍


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml