Dag 7 Japan

Dag 7 Japan

Vandaag zijn we vertrokken van Okayama richting KIX of Osaka Airport. Het was een reis van ongeveer 1,45 uur met de Shinkansen en JR rail. Het fijne is dat de treinen hier exact op tijd vertrekken dus je heb geen last van vertragingen. Het is comfortabel reizen, brede stoelen en voldoende beenruimte, ik reis er erg graag mee.

Aangekomen op Kansai airport Osaka het koffer weggebracht en dan door de douane. Met een bakje koffie heb ik alle aankopen nog eens goed bekeken. Ik ben meer dan tevreden en hopelijk jullie ook.

Als Interkoi groep is er een grote diversiteit aan koi die we jullie  kunnen aanbieden. In mijn beleving is er voor ieder wat wils en jullie zijn van harte welkom bij ons in Ameide of in Arendonk natuurlijk. Interkoi Ameide heeft de volgende openingsdagen:

16 Februari geopend van 15.00 tot 19.00 uur

!7 Februari geopend van 10.00 tot 14.00 uur

In de tussenliggende periode kunnen jullie altijd een afspraak maken om eventueel  langs te komen. De planning is dat de nieuwe koi op  21 februari zullen arriveren. Interkoi Ameide zal in het paasweekend geopend zijn vooraleer we een nieuwe Japanreis gaan plannen.

De tijd staat  niet stil en alle verkochte koi staan op het punt om opgehaald te worden. Een belangrijke periode voor de koiliefhebbers. Als doel wordt gesteld dat alle koi opgehaald zijn voor 1 april. Ook dit weekend zullen we geopend zijn op vrijdag van 14.00-20.00 uur en zaterdag van 11.00-15.00 uur. Het zou fijn zijn mocht ik jullie kunnen ontvangen.

Voor de rest wil ik jullie laten weten als je een van de datums niet kunt langskomen , je mij altijd kan benaderen voor een afspraak. Het voordeel met een afspraak is dat we de volledige tijd voor elkaar hebben zodat we ongedwongen met de koi bezig kunnen zijn met een bakje koffie in de hand.

****************************************

veiling sakai FF

Tenslotte nog belangrijk nieuws, de online veiling van Sakai FF. Ook deze keer presenteren ze tosai die gratis een jaar azukari mogen blijven, een bijzondere mogelijkheid voor jullie. Als je interesse hebt om de gok te wagen, contacteer me dan. Ik zal proberen de gewenste koi voor de beste prijs aan te kopen.

Je mag er van uitgaan dat deze in november 45-60 cm kunnen zijn; Dat is geen nattevingerwerk maar ervaring die de voorbije jaren is opgedaan. De voorwaarden tot aankoop wil ik met jullie graag overleggen. Hier is de tekst van de aankondiging van de veiling.

◆Entree koi: Tosai, Set tosai
◆Bidstart: 4 februari AM8:00 (Japanse tijd)
◆ Deadline voor biedingen:
    5 februari PM7:00~(Japanse tijd) intervallen van 10 minuten 【No.1~No.142】
    6 februari PM7:00 ~ (Japanse tijd) Intervallen van 10 minuten 【No.143~No.285】

Dit zal de laatste Tosai Muji-tentoonstelling zijn, behalve benikoi.

Wat betreft tosai

Eén seizoen gratis azukari voor tosai die afzonderlijk worden aangeboden.
Op dit moment hebben we de vervorming in het toekomstige groeiproces grondig gecontroleerd. Mocht de koi tijdens het houden van een azukari toch vervormd raken, dan vergoeden wij tot 70% van het winnende bod.

- We zullen het verdwijnen of overlijden van de kleur volledig compenseren terwijl de Azukari behouden blijft.-
- We kunnen tosai die als tosai-set worden aangeboden niet houden.
- We kunnen de Tosai-set (verdwijning van kleur) niet compenseren, dus zorg ervoor dat u de verzending zo snel mogelijk regelt.

DUS NEEM CONTACT OP MET ANDRE - JOHAN - MICHAEL OF WIECHERT ALS JE EEN BOD WIL UITBRENGEN

 

Meer afbeeldingen

Dag 7 Japan: afbeelding 1
Dag 7 Japan: afbeelding 2
Dag 7 Japan: afbeelding 3
Dag 7 Japan: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Interkoinederland

Welkom thuis Andre mooie aanwinsten van tosai tot gosai 👍🏻


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml