Een pracht van een aanbieding

Een pracht van een aanbieding

Wegens omstandigheden biedt men een bijzonder degelijke, werkbare en vooral sterke filterlijn aan.

Het heeft niets te maken met een mindere werking of iets dergelijks, integendeel... maar Polleke heeft nu helaas enkele fysieke beperkingen, die hij zou kunnen verbeteren en oplossen door een nieuw systeem te plaatsen waardoor hij het zware werk zou kunnen vermijden, namelijk het installeren van een trommelfilter. Dit is nu zijn wens, waardoor het werk eenvoudiger en vooral minder zwaar zou worden. Natuurlijk helpen wij hem daar graag bij, en daarom dat ik even zijn bestaande installatie aanbied via dit nieuwsitem.

Beginnende koiliefhebbers en vijverbouwers, een goede raad…als je budget beperkt is, en je zoekt een degelijke filterlijn, laat deze aanbieding niet schieten want ik ken de filterlijn persoonlijk goed en ik weet dat ze perfect werkt. Ze is minimaal geschikt voor een vijver tot 50 kuub.

Een kleine omschrijving

De volledige filterlijn bestaat uit 3 vortexen met een hoogte van 180 cm, ,125 cm breed en binnenkant bovenaan 112 cm. 2 dubbele crielzeven met zeefbladen van 200 micron en 15 micron zijn gemonteerd in 2 van de 3 vortexen en houden je vijver bijzonder zuiver. De afmetingen van de crielzeven zijn: hoogte 45 cm, lengte 90cm lengte en breedte 37cm.

Buiten de foto's waar je de volledige filterlijn kan zien, kan ik je nog een filmpje tonen van de bestaande filterlijn. Nog even vermelden dat de buizen en de bochten IN de vortexen 160 mm. zijn en de verbindingen TUSSEN de filters 125 mm. Dit voor goede doorstroming natuurlijk.

De vraagprijs is als volgt samengesteld

Een vortex appart: 500 euro

Een krielzeef appart: 500 euro

Eén vortex en één crielzeef samen: 800 euro

De volledige filterlijn, 3 vortexen en 2 krielzeven voor 2000 euro (kadness niet inbegrepen)

Je begrijpt dat Polleke het liefst de volledige filterlijn tegelijkertijd verkoopt.

Het is altijd een lust om de vijver van Pollleke te zien, en ik weet uit ervaring hoe gezond de vijver van Polleke altijd is. Feit is dat Polleke graag speelt met algen en de vijver niet klinisch helder wil houden. Het is echter altijd een lust om de koi te zien rondzwemmen.

Als je weet dat zich hier een tiental jumbo tot 90 cm in bevinden, en dat polleke één van de weinigen is die een tosai naar de gezegende lengte van 85 cm kan brengen, dan weet je ook dat je met een bijzonder sterke en goede filterlijn moet werken.

Over het algemeen worden de voorwerpen die ik voor mijn klanten via de site aanbied, redelijk snel en correct verkocht. Meerdere klanten kunnen dit bevestigen, en bovendien onthou ik mij om hier winst op te maken. Je moet dus zeker niet bang zijn dat ik er een euro aan verdien….

Ik hoop dat dit in dit geval ook snel verkocht wordt. zodat hij zijn droom kan waarmaken. Reageer dus op dit nieuwsitem en vink het vakje aan dat je het op jullie facebookpagina ook wilt vermelden zodat de verspreiding van het nieuws nog vlotter kan gaan.

Succes met de verkoop Polleke, en ik hoop dat je snel een koper vind zodat je in de toekomst iets makkelijker met de nieuwe filterlijn kan werken. Het is een drastische verandering en ik hoop dat je dezelfde resultaten bereikt.

Wie graag via email contact opneemt met Polleke moet me even een mailtjes sturen en ik breng je in contact. Je kan echter ook eenvoudig met Polleke contact opnemen via zijn facebookpagina

Nog op te volgen

Er zijn nog 2 sanke van Taniguchi die zouden moeten verkocht worden. Lees verder....

Bewonder nu zaterdag het aanbod van de 5 aangeboden koi, beleef je droom Lees verder

Maak nog gebruik van de laatste dagen voor de superaanbieding van Probites: lees verder

Meer afbeeldingen

Een pracht van een aanbieding: afbeelding 1
Een pracht van een aanbieding: afbeelding 2
Een pracht van een aanbieding: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137