Nu zaterdag, topkoidag !

Nu zaterdag, topkoidag !

De verwachtingen zijn laag gespannen, maar je weet maar nooit.

Veel mensen zullen naar Arcen rijden dit weekend en het zou kunnen dat velen passeren in Arendonk. Misschien een mooie gelegenheid om toch eens even langs te komen.

Ik heb een fantastisch vijftal klaarstaan om gepresenteerd te worden in de onlangs vrijgemaakte vijver. Stuk voor stuk bijzonder goede koi waar velen nog veel plezier aan kunnen beleven.

Deze 5 zullen op een bijzondere manier voorgesteld worden en het is aan U om te beslissen of je er gebruik van wil maken of niet.

Ze zullen tegen elf uur de vijver bevolken en ik weet zeker dat ze je zullen charmeren. Naast deze vijver zitten er nog altijd een aantal overjaarse tosai die je niet zou mogen versmaden.

Het zijn de laatste koi van dit jaar, en geloof me of niet, mijn aanbod zakt zienderogen, het wordt tijd om bij te gaan tanken. Dat zal echter pas gebeuren in oktober, tot zolang moet je het doen met de koi die er nog rondzwemmen. Het zijn niet de minste hoor, want het aanbod is kwalitatief nog altijd bijzonder hoog.

De weersverwachting voor Arcen is vrij gunstig. Naar alle waarschijnlijkheid zal het weer wat afkoelen, wat alleen maar goed is voor de koi. Er is wel kans op regen, maar dat zal de pret niet bederven.

Voor de Taniguchi Try Out zijn er nog 2 sanke die overblijven. Ik zoek dus nog 2 kandidaten die gebruik willen maken van het aanbod tegen zondagavond. Bekijk het filmpje nog eens even goed…je zult versteld staan van de mogelijke evolutie van deze koi.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240