Een tategoi die nog betaalbaar is

Een tategoi die nog betaalbaar is

Reeds 3 jaar zwemt deze tategoi rond bij Interkoi.

Ik krijg ze niet verkocht, terwijl echte klasse toch zou moeten gewaardeerd worden. Nu kwamen er weer enkele wonderbaarlijke pluspuntjes aan het licht tijdens de controle van de groeivijver gisteren. (waarover morgen meer). Bekijk het filmpje

De groei…. niet fenomenaal. Moet dit dan ? Neen, voor ons moet dit niet. Er moet wel vooruitgang in zitten, maar ze is nu 5 jaar en ze is van 48 naar 67 cm gegaan in deze periode, die niet altijd optimaal was voor haar. Bij een dealer zitten is geen luxe verblijfplaats. Dit wil zeggen, slechts 6,5 cm in per jaar. Als je er nu nog 4 jaar bijteld, dan is 80 cm toch een ideaal beeld zou ik zeggen.

Als deze tategoi 80 cm is in deze conditie, dan mag je toch van een succes spreken denk ik, want dan is ze nog maar 9 jaar. Ondertussen hebben we ook ontdekt dat ze op de neus het eerste sumi puntje heeft ontwikkeld. Opvolgen is de boodschap, want dit zou wel eens het startschot kunnen betekenen voor een echte menware. Laat het ons hopen, want dat zou op deze koi een echte meerwaarde zijn.

Tevens waren we heel gelukkig met het kiwa en sashi dat consequent beter wordt, en voor ons blijft het een tategoi. Als we dan bedenken dat we dit soort koi op dit moment gewoon niet aangekocht kunnen krijgen in Japan, dan is deze spotgoedkoop. Ze blijft nog een 3-tal maanden in de groeivijver zitten, en laten we hopen dat de evolutie positief blijft.

Wie je de prijs wil weten van deze koi? 4750 euro.

Meer afbeeldingen

Een tategoi die nog betaalbaar is: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240