Een tijdje uit de running

Een tijdje uit de running

Het is eventjes een moeilijke tijd geweest. Ik ben deze week definitief verhuisd, en heb enkele dagen zonder TV en zonder internet gezeten.

Dan pas weet je wat je moet missen. Niet te geloven welke impact internet en TV op je leven hebben. Toch iets om even bij stil te staan en na te denken. Het is nu echter voorbij, en ik ben weer van de partij. Morgen vertrek ik samen met Ben naar Japan zoals reeds vermeld, en ik zal proberen om dagelijks een update te geven van onze belevenissen in Japan.

De reis deze keer zit iets anders in elkaar dan normaal. Ik vertrek nu naar Tokio, en zal nog dezelfde dag bij Minuma langsgaan. Daarna gaat mijn reis verder naar Niiagata, en zal ik een eerste bezoek brengen aan Dainishi. Van daaruit vertrek ik terug naar het Zuiden om mijn gebruikelijke kwekers op te zoeken, met uiteraard een bezoek aan Momotaro en Yamatoya, één van mijn lievelingskwekers. Hier heb ik een speciale deal op het oog, die ik wil verzilveren en dan ga aanbieden aan mensen die interesse hebben in de prachtige Yamatoya kohaku. Volg de website op, en je ziet het automatisch verschijnen. Tegelijkertijd zal ik een rondreis uitstippelen die ik einde van dit jaar wil doen met geinteresseerden.

Enkele belangrijke punten:

Rini zal tijdens mijn afwezigheid (2 zaterdagen) s'zaterdags de deuren openhouden voor iedereen die eens langs wil komen, en dit van 14.00 uur tot ± 16.30 uur.

Ik ben tijdens mijn afwezigheid gewoon te bereiken via mail.

Ik zie dat de loterij niet de gewenste aantrekkingskracht heeft. Blijkbaar is de formule goed, maar is de verhouding aantal loten/bedrag nog niet in de goede verhouding. Ik stel voor dat als deze klasse showa niet het gewenste aantal loten kan opbrengen, dat ik deze loterij annuleer en een nieuwe loterij activeer. Ik wacht er echter mee tot na mij japanreis en hoop dat de ontbrekende loten toch nog zullen verkocht worden.

Tot dan...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137