Een unieke gelegenheid

Een unieke gelegenheid

De ogon van Momotaro zijn ongekend machtig en eigenlijk wereldberoemd momenteel. Ze zijn erom gekend dat ze groeien en ongelooflijk groot worden. Michael van Interkoi Germany is gespecialiseerd in het opvangen van deze soort en vooral voor het laten opgroeien.

Eénmaal groot, en daarmee bedoel ik tussen de 85 en 100 cm zijn ze bijzonder waardevol. Michael kan het niet nalaten om dan ook deze soort aan te kopen, hetzij de ginrin versie, hetzij de gewone geschubte versie.

We hebben even wat filmpjes samengekoppeld om de mogelijkheden van deze mastodonten te laten zien. Michael kreeg 2 boxen te pakken tijdens de laatste veiling. 

42 stuks van de ginrin selectie - 14 - 18 cm
37 van de gewone selectie 12-16 cm

ginrin ogonHij heeft reeds meerdere keren geweldige resultaten geboekt met de opgroei van deze groeikanonnen en zal deze nu aanbieden tegen interessante voorwaarden, zowel voor particulieren als mogelijk voor bepaalde groothandels indien ze interesse hebben.

Dit is zijn voorstel:

De Ginrin Orange Ogon: 249 euro inclusief azukari tot april 2024
De geschubte Ogon: 339 euro inclusief azukari tot april 2024

De verwachtingen zijn altijd hoog gespannen, maar de ervaring is een belangrijke faktor. En Michael heeft al jarenlange ervaring in het opgroeien van deze koi. Zijn oordeel is dat deze tosai vermoedelijk tussen de 30 en 40 cm zullen zijn medio april. 

Voor de handelaren gelden uiteraard andere prijzen, maar die moeten dan sowieso in grotere aantallen afnemen. Ik heb hier het voorstel van Michael voor de handelaren, maar dan moeten ze me even contacteren om verder af te spreken in verband met verdere afwerking van de overeenkomst.

Het liefst heb ik natuurlijk dat je rechtstreeks contact opneemt met Michael om bepaalde afspraken te maken, want ik ben enkel een tussenpersoon. Moesten er problemen zijn met de taalbarriëre dan wil ik natuurlijk wel helpen. Michael verstaat redelijk goed Nederlands, en Engels en Duits is geen probleem. 

Dan nog even mijn volgende 5 voorstellen van koi die ook tijdelijk van de website zullen verdwijnen. Wie interesse heeft mag me natuurlijk contacteren.

$-$-$-$-$-$-$-$-$-$-$-$-$-$-$-$-$-$-$

Showa van Sakai FF - 33 cm
Sanke van Sakai FF - 38 cm
Sanke van Sakai FF - 31 cm
Sanke van Sakai FF - 36 cm
Showa van Sakai FF - 34 cm

Nog even melden dat al deze koi van Sakai FF als showa werden aangekocht, maar dat er twijfel is of het showa of sanke zijn.Wat ik wel weet is het verdienstelijke koi kunnen worden, ik heb al tal van goede resultaten van deze series gehad.

Bovendien mogen deze koi allemaal blijven tot begin volgend jaar. Ze zwemmen in een 40 kuubs vijver, maar zonder verwarming. De vijver is wel overkapt zodat de temperatuur gewoonlijk boven de 10* blijft, afhankelijk natuurlijk van de weersomstandigheden. Het is in ieder geval zo dat de rust één van de belangrijkste faktoren is voor deze jonge koi. Je kan ze uiteraard altijd komen bekijken. 

Wie zich nog wil toevoegen aan de whatsapp groep kan zich natuurlijk altijd aanmelden. Heb je nog geen whatsapp, bekijk dan even dit filmpje en meld je aan bij de Interkoi whatsapp groep. 

Je kan je natuurlijk ook aanmelden via deze link !

 

Meer afbeeldingen

Een unieke gelegenheid: afbeelding 1
Een unieke gelegenheid: afbeelding 2
Een unieke gelegenheid: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Huub

555


Jack

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA23-0505

showa SH-NA23-0505
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml