Eén van de mooiste koi ooit

Eén van de mooiste koi ooit

Vraag me niet waarom, maar dit is een koi die me nog eens onmiddellijk aansprak toen ik hem zag.

Soms kan je dat niet omschrijven, maar dan val je over een koi, en neemt deze een bijzondere plaats in in je gedachtengang.

Ik heb nog alle moeite gedaan om hem niet te verkopen zonder dat het opviel, want ik heb het gewoon gezegd…. dat blijft nog het fairste.

Ik heb gewoon de 4 beste koi van deze serie in een bowl gezet, om te proberen de gedachten nog te veranderen, maar helaas, het kon niet baten.

Ondanks het feit dat hun keuze, zoals gewoonlijk, op een andere koi viel, kwamen ze toch samen tot de overeenkomst om deze sanke aan te kopen, en ik kon ze alleen maar gelijk geven, het was mijn lievelingskoi…

Ondertussen zijn ook de eerste overkappingen geleverd die tijdens de opendeurdagen aan een speciale prijs verkocht werden en enkele foto's werden me doorgestuurt.

Een super oplossing met een super overkapping voor een supervijver voor een super klant..

Wie nog interesse heeft voor een betaalbare en degelijke overkapping mag me altijd contacteren. Het weer is momenteel niet van die aard om aan een overkapping te denken, maar er zal nog een tijd komen dat het toch nodig is.

Ik kan er nog iedere dag van genieten, en ook het gedrag van de koi verandert. Ze worden rustig, voelen zich beschermd en zwemmen zeer ontspannen. Bovendien is er een verschil in temperatuur van toch 2°, een niet te versmaden verschil.

Zeker als het zonnetje lichtjes schijnt is er een groot voordeel. Vraag een gratis offerte aan door de maten van je vijver door te sturen. Het beste kan je het midden van de boordsteen als maat doorgeven.

Meer afbeeldingen

Eén van de mooiste koi ooit: afbeelding 1
Eén van de mooiste koi ooit: afbeelding 2
Eén van de mooiste koi ooit: afbeelding 3
Eén van de mooiste koi ooit: afbeelding 4
Eén van de mooiste koi ooit: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240