Een zware zending

Een zware zending

Dat het een zware dag zou worden stond als een paal boven water. Bovendien zouden de koi via een andere route komen, en het was afwachten of alles goed zou verlopen, want het was zeker niet de kleinste zending.

Je kon zien dat de koi het zwaar hadden gehad, maar uiteindelijjk zwemmen ze allemaal rustig hun rondjes, en nu kunnen ze rustig revalideren en bekomen van hun zware reis.Langs de andere kant brengt het nu ook rust in de gelederen, want je hebt een hele verantwoordelijkheid die je hebt, iets wat nogal eens onderschat wordt denk ik. 

Ik had wel voorbeeldige helpers, en zo werd alles in goede banen geleid. Rond 14.30 uur kwamen de koi aan en rond 18.30 waren alle koi uitgepakt, verzorgd en in hun vijver gezet. Ik heb van alle koi een filmpje gemaakt, maar heb alle filmpjes gekoppeld.

Als er tijd is, zal ik alle filmpjes apart aan de klanten doorgeven, maar nu is het één lange film met alle gebowlde koi. Het filmpje duurt wel bijna 20 minuten, en je zult even moeten wachten om je koi te kunnen zien. Ik ben ondertussen bezig om alle filmpjes afzonderlijk aan de klanten door te sturen....

Mijn dank aan Johnny en Rudie voor de geweldige hulp, want het was niet van de poes !

Ik denk dat ik ondertussen alle afzonderlijke video's heb verstuurd naar mijn klanten die een koi hebben gekocht. Indien ik iemand moest vergeten hebben, contacteer me dan even !

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Peter De Clercq

555


Matthijs

555


Johnny

555


Johan

555


Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml