Eerste dag voorbij

Eerste dag voorbij

En wat voor een dag! Iedereen op tijd op Schiphol om de lange reis naar het beloofde koi land te maken. Alles leek op tijd te gaan tot we 5 minuten voor het opstijgen te horen kregen dat er even een band van onze jumbo moest worden verwisseld. Een uur vertraging was het gevolg wat weer zijn uitwerking had op de rest van de dag natuurlijk. Hierdoor ook een uurtje later in Tokio en dus midden in de spits. Terwijl ik dit type denk ik eigenlijk dat het rondom Tokio altijd spits is.

Wat een stad... als je het over groot hebt en over veel asfalt dan is Tokio de winnaar. Wat een afstanden en wat een auto's. Door al deze vertragingen kwamen we bij Minuma aan in het donker en hebben we daar eigenlijk alleen gekeken naar de reeds door Luc aangekochte koi uit het voorjaar. De kohaku goshiki zal nog langer blijven en in februari aan de All Japan gaan meedoen waar deze volgens Minuma een goede kans maakt. Hier onze eerste kop thee op Japanse bodem gedronken en Ben al weer verlekkerd zien kijken naar de tosai die hij in het voorjaar vast beter zal gaan bekijken om een paar fraaie uit te zoeken. Toen de lange reis naar Niigata gemaakt en aldaar nog rond 10.30 in de avond een restaurant opgezocht en heerlijk gegeten van lekkernijen door Brian uitgezocht. Moet wel nog even vermelden dat Luc weer een vriend voor het leven heeft gemnaakt, in ieder geval zal deze kleine en heel drukke japanner nog jaren aan Luc denken als hij zijn handen wast want dat gaat voorlopig nog wel even pijn doen :-)

Het is nog niet veel van deze dag maar morgen gaat het echt beginnen. Op de agenda staan Yamamatsu, Sekeguchi, Dainichi en nog meer fraais.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml