Eind november naar Japan

Eind november naar Japan

Op dit ogenblik plan ik even mijn volgende reis in naar Japan.

De bedoeling is enkel naar het Zuiden te gaan, omdat we daar onze meeste vissen hebben zitten en tevens is het op 19 en 20 november een veiling bij Momotaro. De koi die op de veiling zullen verschijnen zullen op tijd in de website vermeld worden. Heb je interesse om één of meerdere koi aan te kopen, geef me dan een seintje, ik zal je graag vertegenwoordigen.

Het plan is heel eenvoudig. Ik zoek een vlucht die rond deze tijd vertrekt, en ik blijf slechts een 5-tal dagen in Japan. Ik zal dan in eerste instantie de opensales bezoeken op maandag 19 november bij Momotaro, de dag erna de veiling van Momotaro. Op 21 november is het de beurt aan Takigawa om Virgin te meten, en hopen dat deze ondertussen 87 cm is geworden.

De volgende 2 dagen staan in het teken van Taniguchi om daar de koi te filmen die naar huis zullen komen en beslissen welke er in Japan blijven. Tevens wil ik een kleine selectie maken van tosai die daar kunnen blijven om te overwinteren om dan in het voorjaar als jumbo tosai naar huis te laten komen.

De reis is nog niet vastgelegd. Vermoedelijk vlieg ik naar Okayama, zodat ik makkelijk kan opgehaald worden. Indien er eventueel mensen zijn die graag meegaan, dan kunnen deze zich nog melden. De bedoeling is om op het einde van deze week de vluchten vast te leggen. Tot dan is er nog tijd.

Wat betreft de kosten moet je rekenen op de vlucht die ongeveer rond de 1000 euro zal kosten. Het verblijf, hotelkosten, transport en eten moet je rekenen op ± 15 000 yen per dag. (± 150 euro).

Uiteraard is het de bedoeling om koi aan te kopen. Wat betreft de voorwaarden hiervoor is het beter om even contact op te nemen, zodat dit duidelijk is. Dit wordt haarfijn uit de doeken gedaan, zodat de aankoop op een faire manier plaatsvind.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240