Eindelijk een thuis

Eindelijk een thuis

Het heeft een hele tijd geduurd vooraleer deze kohaku zijn weg naar zijn eindbestemming vond. Het is ook de laatste in die reeks van 20 die ik aankocht in 2020, dus ik ben blij dat ook dit goed verlopen is.

Bovendien werd deze kohaku als cadeau gegeven van zoon aan vader ! Het is een blijft een indrukwekkende kohaku. Het zou fijn zijn om te weten te komen wat er met de andere uit deze serie is gebeurd. Zijn deze positief ontwikkeld of niet ? Ik verwachtte er eigenlijk veel van, dus klanten die één van deze nisai toen gekocht hebben stuur me een update ! Ze vertrekken vanaf code 2010003 tot en met 2010023.

Als toemaatje besloot Eric er nog 2 showa bij te kopen die hij morgen komt ophalen. Hij begreep niet dat deze koi hier nog rondzwommen en heeft onmiddellijk zijn slag geslagen. Daarover later natuurlijk meer.

Ik heb me trouwens gisteren bezig gehouden met  het maken van filmpjes van koi die ik ga presenteren in de volgende veiling die ik dit weekend zal organiseren. Ik had 12 shiro utsuri gekocht, waarvan er slechts 6 van verkocht werden, wat iets te weinig is.

Daarom dat ik deze aan zal bieden te beginnen met een minimale prijs. Ik heb een groepsfilmpje gemaakt van deze shiro van omosako en je kan zien dat het sumi gewenst evolueert. De startprijs zal belachelijk laag zijn, bekijk ondertussen dit filmpje van de koi samen.

Om de lijst voor de veiling te vervolledigen heb ik de tancho sanke van zowel Momotaro als van Sakai FF ook even gefilmd. Om de één of andere reden zijn deze niet echt populair, dus zal ik ze ook met een minimum prijs beginnen aan te bieden. Bekijk ondertussen het filmpje.

Wie nog niet aangesloten is bij de veiling, gelieve je te registreren zodat je eventueel kan deelnemen. Registratie is uiteraard verplicht ! Na je registratie moet je wachten op de goedkeuring vooraleer je mee kan doen !

De tosai in vijver 5 doen het ondertussen bijzonder goed. Een explosie van kwaliteit en dankbare koi voor de toekomst. De meesten zijn boven de 40 cm ondertussen, waarbij de kohaku zeker over de 45 naar de 50 cm gaan. Ze zien er bijzonder gaaf uit.

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml