Uitverkoop vijver 1

Uitverkoop vijver 1

Nog een 40-tal tosai zijn er over van de 200 tosai die ik aankocht bij Sakai Co. Heel degelijke tosai, voornamelijk sanke met enkele kohaku, tancho sanke en tancho kohaku. Zijn het de minder goede ? Neen zeker en vast niet. Dikwijls blijven de beste nog over uit de series.

Als ik de meute nog even bekijk, dan zie ik er nog veel beloftevolle sanke tussen zwemmen. Let wel....deze sanke staan NIET op de website. Het is nog een heel werkje om die te fotograferen en te filmen en de drukke tijden komen eraan.

Het zou mooi zijn moest ik nog een groot aantal van deze koi kunnen verkopen, daarom dat ik een grandioze actie wil organiseren vanaf 4 tot en met 10 september. Er zwemmen ook nog een klein aantal zuivere orenji karashigoi tussen die zeker de moeite waard zijn.

De tosai sanke van Sakai Co zijn 40-50 cm. De  orenji karashigoi van Momotaro zijn 45-55 cm. Mijn aanbod is éénmalig en als volgt:

De tosai sanke van Sakai Co: 200 euro 

De orenji karashi van Momotaro: 400 euro

Je mag een afspraak maken door de week of je kan komen tijdens de dagen dat ik open ben op zaterdag 9 september van 11.00 tot 14.00 uur of zondag 10 september van 10.00 tot 12.00 uur. 

Neem even een kijkje van het aanbod

Voor diegenen die mee willen doen aan de veiling dit weekend van een prachtig aanbod shiro utsuri en tancho sanke van gerenommeerde kwekers, de veiling is momenteel OPEN gesteld, je kan al bieden en eindigt op maandag avond 20.00 uur met tussenpozen van 3 minuten tussen de koi. 

Het is mijn doel om degelijke koi tegen een aangename prijs aan te bieden. Geen overdaad, maar slechts een 12-tal koi die de moeite waard zijn tegen bodem startprijzen. Uiteraard hoop ik dat de biedingen de prijs doen oplopen, want ze koi zijn sowieso meer waard dan aangegeven.

Het aanbod is spectaculair, geloof me.  Indien je nog niet aangemeld bent, registreer je dan op auction.interkoi.eu, wacht even op mijn goedkeuring en dan kan je meebieden op dit uitermate interessant aanbod.

Tenslotte moet ik nog even melden dat ik dit weekend NIET open zal zijn.

gesloten

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml