En Wim zag dat het goed was

En Wim zag dat het goed was

De speciale vijver met de aanbiedingskoi van deze week had wel succes, maar slechts 1 verkoop, en dat is wat weinig.

Raar maar waar, maar ieder jaar van begin juli tot en met Arcen is het een stille bedoening. Dat zal vermoedelijk te maken hebben met de vakantieperiode, maar het is een jaarlijks wederkerend fenomeen.

Op dit moment herstelt het zich en komen de aanvragen voor koi weer stilaan binnen. Daarom dat ik ook blij was dat er zaterdag en zondag zoveel volk was geweest.

Je moet voedsel hebben om te eten, en ook ik moet brandstof hebben om mijn pen te laten schrijven. Als er niets gebeurd is het verschrikkelijk moeilijk om informatie te verstrekken. Daarom ben ik ook altijd blij met updates van klanten over hun vijver, ofwel over een koi die ze ooit bij Interkoi aangekocht hebben.

Zondag kwam Wim even op bezoek terwijl ik wat koi aan het overzetten was naar de "10 reuzen" aanbiedingsvijver voor zaterdag, zoals je in dit filmpje kan zien. Of deze er in zullen zitten weet ik nog niet zeker, maar het is wel mogelijk.

Op het einde van de film zie je even de koi die Wim op de kop heeft getikt voor een bedrag dat voor hem haalbaar was. Er werd met open kaart gespeeld, en ondanks het feit dat hij een andere koi liever zou hebben, kon ik hem overtuigen om dan toch deze kohaku te kiezen.

De andere koi was iets te duur, maar daar kan ik niets aan veranderen, en deze kohaku behoorde tot de mogelijkheden. Ondanks het feit dat het niet volledig zijn keuze was, heb ik hem kunnen overtuigen om toch voor deze 67 cm grote Torazo te kiezen. Het is dan ook altijd plezierig om achteraf een mailtje aan te krijgen met de volgende woorden:

Hallo Luc,

Nog eens bedankt voor die mooie kuhaku, zoals je zelf gezegd hebt het is geen top koi voor een koi show maar een degelijke koi. Ik vindt het een prachtige vis, en ben er heel tevreden mee, en bij mij in de vijver is hij nog mooier dan in de jouwe... En het belangrijkste mijn vrouw vind het een mooie vis, dat heeft ze nog nooit gezegd want vissen interesseren haar helemaal niet.

Jij had nog filmpjes van bij aankoop en een certificaat? Als je deze gevonden hebt mag jij mij die altijd door mailen, je hebt mijn mailadres nu.Ik ga zeker nog eens langs komen.

Groetjes Wim.

Als ik de vrouw van de koiliefhebber al kan laten reageren op een koi, dan moet ik wel goed bezig zijn, of zie ik dat verkeerd….

Ik heb ook dadelijk een 7-tal filmpjes doorgestuurt naar Wim waar je de levensloop van de kohaku kan volgen van tosai tot aan het moment dat ik deze heb verkocht. Mooi toch nietwaar ?

Het zijn gebeurtenissen die je plezier doen, en ik krijg regelmatig mailtjes aan met bemoedigende woorden. Of het nu klanten zijn of niet, ik ben er altijd heel blij mee. Soms krijg ik mailtjes aan van mensen waar ik nog nooit van gehoord heb, zoals van Deni…

Beste Luc,

Ik kijk regelmatig op uw website en naast de geweldige koi's die u aanbied lees ik heel graag de nieuwsberichten die u plaatst. Mede daardoor is mijn interesse gewekt voor een koi die ik heel apart vind en dat is de Showa van Ueno [1411026" target="_blank" rel="noopener">. Ik ben dan ook benieuwd in welke prijsklasse ik moet denken, zou u dit willen doorgeven per mail? Hoor graag van u. Met vriendelijke groet,

Deni

En zo kan ik er nog een dozijn mails aan toevoegen. Ik wil al deze mensen toch eens persoonlijk bedanken voor hun mails, want het is echt heel plezierig om mails zoals deze te ontvangen. Ik ben dan ook bijzonder dankbaar dat ze toch even de tijd nemen om hun support te geven, ondanks het feit dat het niet altijd klanten van mij zijn.

Meer afbeeldingen

En Wim zag dat het goed was: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240