Enkele 2de hands artikelen

Enkele 2de hands artikelen

Door al de veranderende systemen zijn er een aantal 2de hands artikelen vrijgekomen die misschien nuttig kunnen zijn voor enkele vijverbouwers.

Ik vind het zonde om ze zomaar weg te smijten en heb ze laten reviseren, zodat ze eigenlijk zo goed als nieuw zijn. Het gaat voornamelijk over een aantal UV lampen van verschillende merken. Zo zijn er 2 Bitron UV 36 te koop. De normaalprijs is rond de 420 euro. Ik zou hier nog graag 200 euro voor hebben. Voor meer informatie lees Oase bitron UV 36

Dan een vrij zware uitvoering van de bitron, namelijk de bitron UV 180, waarvan de normaal prijs om en bij de 950 euro is. Hier zou ik nog graag 500 euro voor hebben. Voor meer informatie lees Oase bitron UV 180

De delta UV EA-4H-40 is de grootste en sterkste UV lamp uit de delta serie, en bijzonder geschikt voor iedere grotere vijver. Ik heb er nog 2 exemplaren van liggen. De normaal prijs is ± 980 euro, en meer info kan je vinden op deze link. Ik zou hier nog graag 400 euro voor hebben.

De TMC pro pond UV is een bekende versie van de UV lampen en reeds op veel vijvers in gebruik. Ik heb er nog 1 van liggen met een extra nieuwe lamp. Meer info kan je hier lezen. Voor deze lamp zou ik nog graag 150 euro hebben.

Een Econobead 40 is niet mijn eigendom, deze is van Rudy en hij zou er nog graag 100 euro voor hebben. Hij zou kunnen opgehaald worden regio Antwerpen of je zou kunnen afspreken om deze in Arendonk op te halen. Afspraken kunnen ook rechtstreeks met Rudy gemaakt worden.

Tenslotte heb ik nog een nieuwe trickle filter te koop. Deze is nog niet gebruikt en is uiterst sterk en robuust gemaakt van hoogwaardig UV HDPE. De afmeting is 95 x 30 x 30 per bak (binnenafmeting) en er zijn 4 bakken, waarvan de onderste een waterval heeft van 50 cm.

De trickle is voorzien van een deksel en een sproeibuis. De aansluiting is 50 cm en de gewenste doorstroming is ± 15 kuub per uur. Ze werken bijzonder goed, want Rudy heeft er één werkend exemplaar van, waar hij zeer tevreden over is.

Veel is er niet van te zien op dit filmpje maar je ziet het water toch zorgeloos stromen in zijn bijna lege vijver ! Voor toekomstige vijverbouwers een enorme aanwinst. Ik zou er graag nog 495 euro voor hebben.

Vermits dit soort trickles een hebbeding zijn, moet je niet te lang wachten om aan te kopen. De foto’s bijgevoegd zijn van het exemplaar dat Rudy thuis heeft werken. Het zou fijn zijn mocht ik deze materialen nog kunnen verkopen voor het einde van dit jaar, want ik heb wat grote plannen, en iedere euro is welkom.

Meer afbeeldingen

Enkele 2de hands artikelen: afbeelding 1
Enkele 2de hands artikelen: afbeelding 2
Enkele 2de hands artikelen: afbeelding 3
Enkele 2de hands artikelen: afbeelding 4
Enkele 2de hands artikelen: afbeelding 5
Enkele 2de hands artikelen: afbeelding 6
Enkele 2de hands artikelen: afbeelding 7
Enkele 2de hands artikelen: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137