Enkele cijfertjes

Enkele cijfertjes

Mijn eerst nieuwsitem ooit dateert van 22 januari 2007.

Als ik me niet vergis zijn we bijna 4 jaar verder. De eerste schuchtere stappen die ik toen zette in de koiwereld en de daaraan verbonden website ligt eigenlijk reeds lang achter mij.

Met argusogen volg ik nog steeds de statistieken die me toelaten de populariteit van de site te meten. Verwonderlijk wel is dat de website een hoge vlucht heeft genomen dit jaar. Zelf dacht ik dat er ondertussen reeds vele andere websites ook dezelfde strategie volgden als Interkoi door ook regelmatig nieuwsitems te plaatsen, zodat mijn website stilaan naar een normaal niveau zou overschakelen, maar niets is minder waar.

Dit jaar is het aantal bezoekers verhoogd met een gemiddelde van maar liefst 32,55%. Meer dan 550 mensen volgen de website per dag, die gemiddeld 10,5 pagina's per dag bekijken. Dit had ik nooit verwacht, en ik moet eerlijk toegeven dat ik met genoegen kijk naar deze cijfers. Het bevestigd in mijn ogen de betrokkenheid en de inleving van meerdere mensen bij mijn dagelijkse verhalen.

Het is niet makkelijk om iedere dag een verhaal te plaatsen. Na 4 jaar en 1315 nieuwsitems verder, is er reeds veel gezegd. Natuurlijk zijn niet alle nieuwtjes even interessant. Maar persoonlijk vind ik dat het een plicht is geworden om telkens iets nieuws te brengen. Het wordt een alledaags gebeuren, en ik voel dat mensen er behoefte aan hebben. Soms is er niets te vertellen, soms giert de creativiteit door mijn hersens, maar altijd is er wel iets. Wel moet ik zeggen dat alle nieuwsitems NOOIT voorbereid worden. Deze worden uit de losse hand geschreven, en zelfs zelden nagelezen noch verbeterd. Dit zullen juliie soms wel merken, maar denk er dan bij, dat ze uit de buik geschreven worden.....

Ik ben dan ook iedereen dankbaar dat men mijn website volgt. Velen van jullie zijn mij goedgezind, anderen zijn jaloers, sommigen kunnen het niet laten, maar velen bezoeken de site. Dit brengt mij toch tot de essentie van mijn website, namelijk een dagelijks ontspannend nieuwsitem proberen te vertellen, zodat de hobby in principe een wereld van ontspanning, interesse, genegenheid en gedeelde interesse oplevert. Ik dank jullie allen, klant of geen klant, we proberen zoveel mogelijk objectief te zijn.

Zelden of nooit heb ik ooit een reactie verwijderd. Als ik me niet vergis is dit een 2-of 3-tal keer gebeurd, en gewoonlijk is het mijn eigen schuld. Ik kan het soms niet laten om te reageren op bepaalde insinuaties en dan vind ik het achteraf toch stom van mezelf dat ik er toch weer intrap. Ik ben zoals ik gebekt ben, en sommige mensen hebben dit niet graag, maar velen kennen me ondertussen en weten hoe ik in mekaar zit. Op deze ganse periode heb ik 1 volledig nieuwsitem verwijderd, omdat ik vond dat er met scherp geschoten werd, de koihobby onwaardig.

Als ik trouwens lees wat ik vroeger schreef, en ik begin dit te vergelijken met wat er nu soms geschreven wordt, dan is er ook een hele evolutie gebeurd. Niet enkel qua schrijfstijl, maar ook qua kennis en koibelevenis. Soms moet ik echt lachen, op de manier van…heb ik dat nu echt gezegd ??? Heb IK dat geschreven ? Dit bewijst maar eens te meer dat er meer moet zijn dan superkoi, neen, er moet ook een hart inzitten.

Ik heb heel veel te danken aan mijn rechter- en linkerhand, namelijk Rini en Ben, 2 totaal verschillende karakters, met totaal verschillende persoonlijkheden, maar oh zo betrouwbaar en loyaal. Het is ook dank zij hen dat Interkoi geworden is tot wat het nu is. De ene heeft een zwak voor Rini’s uitstraling die zelfs een agressieve pitbull nog doet verbleken De ander heeft een zwak voor Ben, die ondanks zijn pittige uitspraken, zeer veel koikennis heeft opgebouwd. Ik denk dat het juist deze diversiteit van Interkoi is, die het zo aantrekkelijk maakt.

Ik ben jullie allen dankbaar en ondanks het feit dat ik zelf weet dat je op een bepaald hoogtepunt, je alleen nog maar terug kan vallen, zullen we proberen consequent aanwezig te blijven op het koitoneel. Waar ik het nog altijd moeilijk mee heb, is het feit dat ik toch eens 50 reacties van de lezers, of 10% van het lezerspotentieel probeer samen te krijgen om te reageren op een nieuwsitem. Het is me helaas nog niet gelukt. Uiteraard van 50 verschilende mensen. Maar ooit moet het me wel eens lukken nietwaar. Ik geef de moed echter nog niet op...

Nog even vertellend dat 3 december een hoogdag is voor ons, en misschien voor velen onder ons, want dan komen er meer dan 40 koi binnen, waarvan enkele giganten. Dan er nog bij vermelden dat deze op 12 december voor de eerste keer kunnen bewonderd worden op onze jaarlijkse decemberbijeenkomst.. (vergeet je niet in te schrijven). Er zijn op dit moment 70 inschrijvingen, en ik sluit de inschrijvingen op 1 december.

(pfff, nu heb ik wel een 6-tal verbeteringen aangebracht in deze tekst

Meer afbeeldingen

Enkele cijfertjes: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240