Laatste oproep

Laatste oproep

Graag wil ik nog een laatste oproep plaatsen voor onze gezellige decembersamenkomst op 12 december.

Woensdagavond 1 december sluit ik de inschrijvingen. Wie zich nog graag wil aanmelden voor zondag 12 december, stuur me een mail met vermelding van het aantal personen dat je komt, en je deelname is geregistreerd. Ik zal een mailtje sturen ter bevestiging.

Goed of slecht weer, wij zullen er voor zorgen dat het gezellig wordt. Op dit ogenblik zijn er 70 personen ingeschreven. De versnaperingen die ik tijdens de middag heb uitgedokterd zijn nieuw en moest ik toch eens proberen. Ik ga er niets over vertellen, maar het is echt Belgisch en het zal je aan niets ontbreken.

Om je nog even warm te maken: er komen een 50-tal koi binnen, waarvan 80% van zeer hoge kwaliteit, en waarvan een groot deel boven de 70 cm. Als pronkstuk, of tenminste als echte jumbo is er de 93 cm grote Brutus, (maar wel vrouwelijk) die ieders aandacht zal trekken. Brutus is een Akama kigoi van 5 jaar.

Daarnaast is de aankomst nog verwacht van klinkende namen zoals Yamatenka, Showatenka, Wolverine, Mo Masaru, Ayama, een groot aantal veilingvissen die ondertussen uitgegroeid zijn tot juweeltjes, in ieder geval genoeg om je ogen even op uit te kijken en met volle teugen te genieten van een waaier van kleuren.

Niet te vergeten

Diegenen die nog geen boek hebben van Nishikigoi Symfonie, kunnen op deze dag een getekend exemplaar ontvangen uit handen van de meester zelf, Rini Groothuis, die natuurlijk aanwezig zal zijn. Voor de echte boekenverzamelaars: er zijn nog maar 23 luxe edities van Nishikigoi Symfonie te verkrijgnen. Alle informatie en vrije nummers van de luxe editie kan je vinden op zijn website: www.rinigroothuis.nl

Tijdens 12 december zal de luxe bladwijzer GRATIS verstrekt worden aan al diegenen die een boek aanschaffen. Niet te vergeten dat dit ook een prachtig Sinterklaas - Kerst of Nieuwjaarsgeschenk kan zijn.

Wens je nog te komen, aarzel dan niet om je in te schrijven voor deze gezellige dag.

Meer afbeeldingen

Laatste oproep: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml