Er is geen wormpje aan de lucht

Er is geen wormpje aan de lucht

Gisteren even de tijd genomen om alles te controleren, en alle afstrijkjes bleken in orde te zijn

Voor het eerst de Taniguchi koi even gebowld en nagekeken. Het gedrag begint te verbeteren, en binnen enkele weken zullen ze vermoedelijk in orde zijn, zodat ze kunnen opgehaald worden.

Ik denk en hoop dat de voorjaarsperikelen nu grotendeels achter de rug zijn. Tijd om opnieuw te ademen. De nieuwe bewoners zijn geïntegreerd, het ammoniakgehalte is onder controle, de plaatsen van de koi zijn toegekend, eindelijk wat rust…

Wel heb ik bij de anciens (koi die meer dan een jaar verblijven) nieuwe filmpjes gemaakt, zodat alles zoveel mogelijk uptodate blijft.

Dit resulteerde in 50 nieuwe filmpjes, zodat je de koi kan zien zoals ze momenteel zijn, met hun goede en hun slechtere kanten.

Bovendien ga ik de koi die langer dan een jaar hier verblijven in mijn online neerwaartse veiling steken. Niet allemaal samen, maar afhankelijk hoe het afloopt.

De overblijvers, een 30-tal koi zitten nu allemaal binnen en kunnen goed bekeken worden. Er zitten nog bijzondere goede vissen tussen die voor een habbekrats zullen aangeboden worden.

De Countdown

Vertrekkende van de normale verkoopprijs, zal de prijs dagelijks met een bepaald bedrag naar beneden gaan tot een bodembedrag. Wanneer de bodem is bereikt zal ik wel niet zeggen….De ene koi zal met 100 euro per dag dalen, de andere slechts met 25 euro per dag.

Een unieke gelegenheid voor beginnende vijveraars

Profiteer van dit aanbod

Het is steeds een gevecht om voor iedere koi een plaats te kunnen vinden, wat eeuwige zonde is. Maak dan ook gebruik van dit aanbod om je slag te slaan. Met pijn in het hart moet ik deze koi op deze manier verkopen, maar het is helaas eigen aan de koiverkoop.

Nu mag ik niet klagen, want een 30 overblijvende koi is best niet veel. Ik nodig de mensen die een koopje willen doen dan ook dit weekend en het volgend weekend uit om een kijkje te komen nemen.Misschien vind je juist wat je nog graag hebt, en bovendien….lelijke koi heb ik niet….

Aerator

Er is momenteel nog 1 aerator beschikbaar. Wie de laatste wil hebben moet zich snel aanbieden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137