Evaluatie van onze Japanreizen

Evaluatie van onze Japanreizen

Jullie zullen de Japanreizen vermoedelijk op de voet gevolgd hebben. Het was een heel werkje om alles op te volgen vanop afstand. Als het goed is zijn de jongens ondertussen onderweg  naar huis, of zijn ze reeds thuis, het is me nog niet helemaal duidelijk.

Er werden in totaal 70 koi aangekocht, waarvan een groot deel tosai, maar ook enkele machtige jumbo. Een deel ervan zal azukari blijven wat de avonturiers moet activeren want het zijn niet van de minste die nog in Japan blijven. 

Er werden zeker 10 koi verkocht en een aantal koi staan in optie. Er is wat voorzichtigheid tot kopen ingebouwd omdat de veiling van Interkoi nog open is en dit kan nog voor verrassingen zorgen. Eind deze week zullen we te weten komen of het nieuwe initiatief succes zal hebben of niet;

Feit is dat de prijzen via de veiling zouden moeten aanmoedigen om deze  koi aan te kopen. Alle aankopen zijn zeker van een meer dan behoorlijke kwaliteit. Gisteren heb ik nog een aantal koi toegevoegd van Intakoi Fuit, waarbij een groot aantal interessante vrouwelijk gesexte tosai van Nogami, toch een vooraanstaand kweker, en dit voor een minimale prijs.

Je selecteert bovenaan de keuzeknop ""koi aanbod interkoi"  de selectie "alle koi", en selecteert daarna je koidealer, in dit geval "Intakoi Fuit" en je ziet zijn Japanse veroveringen allemaal verschijnen. Enkele blijven azukari, een deel komt naar huis.

Ook interessant om te zien zijn het aantal views dat de koi krijgen. Uiteraard is dat onderhevig aan de tijd, de ene is al langer op de website geplaatst dan de andere, maar het is mooi om op deze manier te zien welke de populairste zijn.

Zo zie je dat kohaku 2404011 van Matsue aangekocht door Interkoi Ameide het meest bekeken is met 181 views en dus ook het meest populair is. Dit gevolgd door de sanke van Interkoi Nederland met 135 views en dit op relatief korte tijd, want die is pas gisteren aangekocht.

veilng momotaroTerloops even melden dat de veiling van Momotaro vandaag aan de laatste dag begint en er zitten bijzonder interessante tosai tussen. Onze collega Michael van Interkoi Germany heeft vergeefs geprobeerd om een box met bekko aan te kopen. De prijzen liepen helaas te hoog op wat er op duid dat ze wel degelijk populair waren.

Spijtig want ik vond ze ook interessant om aan te kopen, ze zagen er impressionant uit. Misschien vandaag meer geluk want er worden er  nog aangeboden. Hopelijk meer geluk vandaag. Zo komt stilaan een einde aan de Japanreis van Interkoi Ameide en Intakoi Fuit.

We zullen nu nog onze veiling moeten afwachten om het volledige verdict te kennen. Dit eindigt vrijdagavond, dus hou er rekening mee. Ben je nog niet ingeschreven, doe het dan alsnog en wacht even totdat ik de goedkeuring heb gegeven zodat je mee kan bieden. 

Er zijn momenteel nog geen biedingen, maar dat is normaal, want de meeste koiliefhebbers wachten liever het einde af natuurlijk. Ik hoop ditmaal echter dat er toch enige strijd zal zijn om bepaalde koi te pakken te nemen.

Na de intensieve japanreis moeten nu ook de voorbereidingen getroffen worden voor de Belgische koishow in Affligem eind volgende week. André zal zijn handen vol hebben, want buiten 3 grote vaten moet hij ook nog een stand opbouwen. Iedereen wordt trouwens uitgenodigd om kennis te maken.

Zelf ontvang ik vrijdagmorgen de koi uit Duitsland die allemaal verkocht zijn zoals je kan zien op de foto bovenaan. Er zijn klanten die tegelijkertijd de koi komen ophalen vrijdag, de overige zouden daarna ook snel moeten opgehaald worden. Dus er is genoeg werk aan de winkel.

De aangekochte koi worden nu definitief op 25 april getransporteert, dit is nu door KLM bevestigd. De meeste aangekochte koi zullen dan ook te bezichtigen zijn op de opendeurdag van 11 mei. Er zijn nog wat te weinig inschrijvingen, dus wie zich nog niet ingeschreven heeft moet dit nu nog even doen. Dit om de catering in goede banen te leiden. Stuur je mail naar ameide@interkoi.eu en bevestig je aanwezigheid.

Het beloven dus enkele spannende maanden te worden. 

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml