Even in de koelkast

Even in de koelkast

Ik krijg te veel vragen binnen over de tosai van Sakai die aangekocht werden. Iedereen wil de prijs weten, en dat begrijp ik. Ik heb zelfs al verkopen moeten weigeren, maar éénmaal een beslissing genomen moet ik er bij blijven.

Zo gauw de koi hier zijn blijf ik bij mijn beslissing om deze één voor één te fotograferen en te filmen. Vandaag ga ik met Polleke inkopen doen om dit op de beste mogelijke manier te regelen.

Als de tosai zijn aangekomen begin februari zullen ze natuurlijk in quarantaine gaan voor enkele weken, en als alles goed gaat zal er na een week of 2-3 toch al kunnen gefilmd en gefotografeerd worden.

Ik wil de tosai in de veiling laten vertrekken van een bodemprijs, en dan zullen we wel afwachten wat het resultaat is na enkele pogingen via de veiling  website. Ik ga de tosai dus voorlopig op non actief zetten, zodat ik geen vragen hieromtrent meer binnen krijg. 

Ook wil ik nog enkele boxen Momotaro kohaku proberen aan te kopen om voldoende materiaal te hebben. Neen de tosai van de Sakai veiling waren zeker niet goedkoop. Laat de mensen die geprobeerd hebben om een tosai aan te kopen maar aan het woord. Ze zullen het wel niet doen, maar zij kunnen getuigen !

De eerste keuze is nog niet verkocht, dus de prijs voor de beste keuze blijft voorlopig bij 1850 euro vooraleer de 2de in prijs zal verlaagd worden met 100 euro. 

Bovenstaande foto geeft een idee van de duurste tosai die verkocht werd. De bieding was trouwens nog niet gedaan, dus het bedrag kan nog veel hoger gelopen zijn. De aangeboden tosai zijn voor Sakai lovers een unieke gelegenheid om een degelijke azukari tosai aan te kopen. Doe er je ding mee !

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml