Exclusief aanbod enkel dit weekend

Exclusief aanbod enkel dit weekend

Vandaag ga ik de orenji karashigoi van Momotaro overzetten naar hun nieuwe verblijfplaats, de buitenvijver nummer 3. Het aanbod waarover sprake is enkel dit weekend. Om toch een indruk te krijgen heb ik al 10 orenji ogon gefilmd en overgeplaatst.

Heerlijke  koi zijn het in mijn ogen, en dat uit de mond van een gosanke fanaat. Ja, ik heb hier veel plezier van, en met mij al veel eigenaars van deze bijzonder vriendelijke, spontane en zijdezachte soort.

Maar wat is het eenmalige aanbod ?

probitesAl wie vandaag een orenji karashi komt uitkiezen of bestellen, hetzij ter plaatse, hetzij via social media of nog liever via mail aanbieden dat ze een orenji karashi willen aankopen, krijgt een zak probites summer of summer mix van 9 kg gratis bij de aankoop. Ter info, het is verse probites die pas deze week is geleverd, en de houdbaarheid is tot juni 2024. Het aanbod heeft een waarde van 122,95 euro...niet te versmaden ! 

Persoonlijk uitkiezen dit weekend heeft natuurlijk altijd de voorkeur, maar ik begrijp dat lange afstanden afleggen niet aan de orde zijn. Bovendien zijn er al veel mensen op vakantie, maar dat wil niet zeggen dat ze mijn nieuwsitems niet lezen, dus ik geef iedereen de kans om gebruik te maken van dit aanbod. Ik zal vermoedelijk tegen 11 uur beginnen met het uitsorteren en overbrengen naar de buitenvijver.

Diegenen die zich dit weekend aanbieden om een orenji karashi van deze soort aan te kopen, mogen zelf hun moment van ophalen bepalen. Ze zullen een faktuur aangeboden krijgen, zodat ze de betaling in ieder geval in orde kunnen maken, de rest volgt later. Ik hoop er toch een 5-tal te kunnen verkopen....

Om een indruk te krijgen van deze monstertjes, heb ik gisteren de vrijheid genomen om er al een tiental in de vijver over te plaatsen. Tegelijkertijd vond ik het ook verstandig om ze individueel te meten, zoals je kan zien op het filmpje. De meesten waren over de 40 cm, met 47 cm als uitschieter, de kleinste, was 36 cm.

Volgens informatie van Daisuke, kunnen deze kleppers bijzonder groot worden, en ik zou het fijn vinden om ze op te volgen natuurlijk. Wil je de grootste ? Prima ! Wil je de mooiste ? Ook prima, de keuze is aan U.

oyakoi van orenji karashiKlik hier voor het filmpje van de 10 orenji karashi die ik overgeplaatst heb gisteren. En neen, het zijn geen benigoi laat dit duidelijk zijn. De moeder is een oshiba shigure in combinatie met een ogon. De éénkleurige zijn uitgeselecteerd en onderverdeeld in de gewone karashi, en een deel met ginrin. Ik vind de ginrin geweldig, maar hebben minder succes dan de gewone karashi. 

Eénmaal overgezet waren ze al onmiddellijk aan het snoepen aan de wanden van de vijver, want ze hadden de natuur al een tijdje niet meer geproefd. Een beetje voer, en ze waren al onmiddellijk akkoord met hun overplaatsing. Heerlijk in het zonnetje, en geef ze maar eens ongelijk.

Er werden ook 3 ginrin orenji karashi geleverd bij deze reeks ! 2 ervan werden al verkocht, en de 3de heb ik gisteren ook nog even gefilmd. Deze werd maar liefst 50 cm gemeten, maar niet alleen de grootte als tosai was schrikbarend, ook de ginrin was veelzeggend. Deze heb ik wel in een andere vijver geplaatst.

Ik ben vandaag aanwezig van 11.00 tot 14.00 uur, en morgen van 10.00 tot 12.00 uur.

 

Meer afbeeldingen

Exclusief aanbod enkel dit weekend: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Dirk

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml