februari: promotiemaand

Februari: promotiemaand

Tijdens de maand februari zal ik op regelmatige basis koi in promotie zetten.

Het bloed begint stilaan weer te kruipen waar het niet gaan kan, en het is toch des te plezieriger dat je reeds in het voorjaar je slag kan slaan in plaats van in het najaar de afdankertjes te kunnen kopen.

Deze 3 kohaku zijn 100% vrouwtjes, zitten nog in de groeivijver tot april, en zullen enkel plezier brengen aan je vijverbestand van dit jaar. Ze zijn alledrie prima in orde, zijn van zeer goede kwaliteit en zijn ondertussen iets over de 60 cm. Er is weinig tot niets af te keuren aan deze koi en wachten dan ook op hun nieuwe eigenaar.

De filmpjes zijn helaas in slow motion te zien, want ik had weer op een verkeerd knopje gedrukt. Spijtig, maar het is niet anders. Ik kan je met zekerheid zeggen dat het goede vissen zijn voor een aantrekkelijke prijs, die ik er niet bij ga vermelden. Als je interesse hebt voor één of meerdere van deze kohaku, stuur me een mailtje met de prijs die ze voor je waard zijn, of geef me aan welke kohaku je zou interesseren. Ik zal dan mijn beste prijs per mail doorgeven.

Ooishi-01

Ooishi-02

Ooishi-03

Een filmpje van de Takigawa koi heb ik ook nog even gemaakt. Takigawa

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml