Filmpjes van de Opensales koi

Filmpjes van de Opensales koi

Vandaag nog even de filmpjes van de opensales koi op de site getoverd en het doek van Huck laten zien.

Huck had graag de sfeer van Japan in zijn tuin gehaald. Omdat wij verleden jaar een groot aantal zeer mooie foto's van een park in Japan hadden meegebracht, werd deze foto gekozen om vergroot te worden op doek. Deze zal in een frame gespannen worden zodat het de tuin een mooi uitzicht zal geven. Doordat mijn zoon digitale prints zelf verzorgd is dit een bijkomende service die we aan onze klanten kunnen aanbieden.

Het doek van Huck is meer dan 4 meter lang. B-Sign kan het in iedere gewenste maat leveren.

Wat betreft de Tateshita Tosai Jumbo Koi.

Meerdere mensen vragen ons raad betreffende deze tosai die vrijdagavond in onze vijvers zullen verschijnen. Wij kunnen dit als volgt samenvatten: er zijn enkele koi bij die onze voorkeur genieten, maar het grootste gedeelte behoort in dezelfde kwaliteitscategorie, namelijk allemaal meer dan gemiddelde kwaliteitstosai...

Je moet het volgende in gedachten nemen, en dat is het feit dat het allemaal gegarandeerde vrouwtjes zijn, buiten ISA-20, wat een mooie man is. Het zijn allemaal gerenommeerde kwekers, of toch zeker niet van de minste, en alles klopt ongeveer aan de koi qua patroon.

Samengevat: goede body, goede lengte, goed kiwa en sashi, en keurig patroon. Hier en daar een uitschieter wat betreft kwaliteit, en dan denken wij aan de Torazo 9 en 10 en de Yamamatsu 10. Vanaf dan beginnen de persoonlijke voorkeuren te domineren, en dat zijn de koi die je vooral qua patroon aanspreken.

Als het verantwoord was en als we niet met levende have te doen hadden, zou ik bijna mijn hand in het vuur durven steken voor deze koi, zo zeker ben ik hier van. Niet te vergeten dat deze koi ook allemaal met certificaat komen, dat er nog 10 een mogelijkheid hebben om in de groeivijver door te groeien tot oktober 2011, en dat wij voor de volle 100% achter deze koi staan.

Onderschat de groeivijver niet. Tel gewoon 15-25 cm bij de koi, een gezonde body en een optimaal verblijf, en je zult versteld staan van de resultaten. Ik moet er nog even bijvermelden dat de filmpjes gecomprimeerd zijn, zodat de kwaliteit ook niet optimaal is. Verstandig is om zaterdag gewoon even te komen kijken en je oordeel te vormen.

Zaterdag is het koninginnedag, dus zal deze reeks ook de koninginnereeks kunnen genoemd worden, een toepasselijke naam.

Hoshikin 05

Hoshikin 06

Hoshikin 13 (optie)

Hoshikin 14

Hoshikin 15

Hoshikin 16

Hoshikin 24

Isa 06

Isa 20

Torazo 07 (optie)

Torazo 08

Torazo 09 (optie)

Torazo 10

Torazo 13

Torazo 14

Torazo 17

Torazo 25

Yamamatsu 01

Yamamatsu 02

Yamamatsu 04

Yamamatsu 10 (optie)

Takigawa 01

Takigawa 02

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137