Onverwacht geluk

Onverwacht geluk

Gisteren vond de 10de Narita Breeder's Auction plaats.

Deze veiling is vermoedelijk de grootste veiling in de wereld, met 54 kwekers uit alle hoeken van Japan die hun beste koi inzetten. De Jumbo Tosai zijn van de hoogste kwaliteit die je in Japan beschikbaar zijn, volgens de informatie die men mij doorgaf.

Voor mij een onbekende faktor, maar ik zag toch enkele koi waar ik een oogje op had laten vallen, met name de Oshiba Shigure. Ik heb al lang gezocht om goede Oshiba te vinden, en deze 5 aangeboden Oshiba leken me aan de verwachtingen te voldoen.

Ik heb er slechts 2 van te pakken gekregen, maar wat ik via de informatie en wat ik me via de foto’s kan voorstellen lijken het mij 2 zeer degelijke jumbo tosai te zijn van respectievelijk 32 en 37 cm. Kleur en patroon lijken mij ideaal, alhoewel ik niet kan inschatten of de kleuren ook zo in het echt zijn. Indien de kleuren zo zijn, zal ik er veel plezier aan beleven en dat zullen we vrijdag zien.

De koi komen van een voor mij volledig onbekende kweker, namelijk “Sarasa ai Ecchi O.” Als ik me niet vergis zijn ze gelegen ergens tussen Niigata en dan naar het Zuiden richting Tokio, misschien wel in de buurt van Toshio Sakai. In ieder geval is het transport ook geregeld.

Ik ben benieuwd…

Meer afbeeldingen

Onverwacht geluk: afbeelding 1
Onverwacht geluk: afbeelding 2
Onverwacht geluk: afbeelding 3
Onverwacht geluk: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137