Goed nieuws

Goed nieuws

Zojuiist kreeg ik al de uitslagen binnen van de kieuwstalen voor KHV en slaapziekte. Alle resultaten zijn negatief, ik had eigenlijk niet anders verwacht. Op de documenten zie je welke vijvers en welke koi ik genomen heb voor onderzoek, enkel voor de kleine showa, heb ik iedere vijver 1 staal genomen. (dus 4 koi in totaal, 1 koi per vijver)

Ik ga de temperatuur nu verlagen naar buitentemperatuur, en ik stel voor dat de koi nog even uitrusten. Binnen 2 weken mogen van mij de koi stilaan opgehaald worden, als de koi vrij zijn van parasieten. 

Zoals gezegd werd dit maal een onderzoek gedaan naar KHV, maar ook naar de slaapziekte. Ik laat de mensen vrij om te beslissen wanneer ze de koi komen ophalen, maar vanaf 20-05-2020 zet ik het licht op groen. Liefst op zaterdag, maar indien je door de week wil komen is er geen enkel probleem.

Wat betreft de koi die naar de opgroei gaan...als er nog mensen zijn die hun koi graag willen zien vooraleer deze vertrekt, gelieve dan af te spreken, want na overleg zal ik de koi in de loop van de volgende weken al overbrengen naar hun nieuw verblijf.

Mensen uit buitenland vragen best even een document aan. Iedereen die ooit een document gehad heeft, zijn nog altijd toegelaten om hun koi te komen ophalen, dus daar moet je je niet ongerust in maken. 

 

Meer afbeeldingen

Goed nieuws: afbeelding 1
Goed nieuws: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Smetje

555


rob

555


Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml