GRATIS: anarex bio 5 l

GRATIS: anarex bio 5 l

Gisteren werden er maar eventjes 96 bussen van 5 liter anarex bio geleverd. Anarex-Bio®logisch4 is uitstekend geschikt ter bestrijding van de meeste bacteriële infecties, ontstaan door pathogene ziekteverwekkende bacteriën.

Anarex-Bio herstelt het natuurlijk evenwicht in uw vijver o.a. door het versneld omzetten van ammoniak en nitriet in stikstof. Het versnelt de afbraak van afvalstoffen in uw vijver, waardoor uw filter aanzienlijk minder belast wordt en uw vijver een hogere waterkwaliteit krijgt, wat uw koi ten goede komt.

Anarex-Bio is gegarandeerd onschadelijk voor de noodzakelijke nitrificerende bacteriën in het filter en de vijver, als ook voor uw vissen, uw planten, uw huisdieren en voor uzelf.  Het laat geen negatieve reststoffen achter en kan onbeperkt gebruikt worden.

Dat is in principe de beste omschrijving van anarex, een product dat al jaren het meest gegeerde product is van iedere koi liefhebber. Het is één van de weinige producten die ik zelf ook altijd gebruik.

Het beste gebruik je anarex bio door de benodigde hoeveelheid anarex-bio te vermengen met 10 liter vijverwater dat met warm water op een temperatuur is gebracht van 23°-26°. Dan +/- 5 minuten wachten zodat de enzymen geactiveerd worden en daarna gelijkmatig over uw vijver verdelen.

Waarom heb ik zoveel anarex besteld ? Heel eenvoudig. Al diegenen die vanaf vandaag een koi aankopen, hetzij een tosai, hetzij een andere koi, wil ik er gratis bovenop een bus anarex bio van 5 liter ter waarde van 45/50 euro schenken als beloning voor hun aankoop.

We proberen op deze manier de verkoop toch te stimuleren. Als de bussen anarex bio op zijn is het aanbod uiteraard voorbij. Bovendien beperk ik het aanbod ook tot de maand februari.

Mag ik ondertussen de mensen vragen die een bestelling hebben lopen om deze te komen ophalen. Alle materiaal is ondertussen binnen gekomen en staat klaar om meegegeven te worden. 

 

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Eric

555


Johan

555


Frank

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml