Heb je interesse in een potentiële jumbo

Heb je interesse in een potentiële jumbo

Koi die meer dan 2 jaar zitten, en bovendien nog goed ontwikkeld zijn, kunnen als goede koi geklasseerd worden.

Ik heb het reeds dikwijls gezegd, maar in principe moeten koi meer dan een jaar in Europa zitten om goed aangepast te zijn. Ze hebben over het algemeen de winter goed doorstaan, hebben zich de koudere temperaturen eigen gemaakt, en hebben zich gewapend tegen de totaal andere watersamenstellingen.

Economisch en financieel is dat niet haalbaar voor een bedrijf, maar toch glippen er altijd koi door het net. Ze worden niet verkocht, worden niet verkozen, en dat heeft niets met kwaliteit te maken. Het zijn ongekende faktoren die meespelen, maar vraag me niet welke. Alle getoonde koi zijn een meerwaarde voor je vijver.

Ik heb gisteren in ieder geval 6 koi gebowld die al langer dan 2 jaar hier zitten. Ik ga je het filmpje tonen en geef nu zelf even je mening. Vind je deze nog de moeite waard of niet ?

Dat ze al langer dan 2 jaar in Arendonk zitten wil niet zeggen dat ze al oud zijn, integendeel, het zijn nog tieners, en de oudste is slechts 4 jaar. Al deze koi werden ofwel als tosai of als nisai aangekocht, en ik kan hun levensloop nog stuk voor stuk schetsen.

Dit is de eerste koi die je ziet Als nisai aangekocht in december 2011. Als je de filmpjes goed vergelijkt, dan zie je trouwens de ontwikkeling van het sumi op de schouder van deze 2 sanke. Bij aankoop totaal niets, op dit moment, reeds duidelijk aanwezig. Dit is een bewijs dat de ontwikkeling zeker nog niet klaar is na 3-5 jaar. Geduld en voldoende tijd voor een koi is ook een must...

kohaku Yamamatsu Als tosai aangekocht in augustus 2011.

kohaku Momotaro Als tosai aangekocht in april 2012.

sanke Momotaro Als nisai aangekocht in december 2011.

Kohaku Taniguchi Als tosai aangekocht in april 2013.

Sanke Momotaro Als nisai aangekocht in februari 2013.

Ik begrijp dat de meeste mensen momenteel geen koi meer willen aankopen. Er komt zoveel moois uit Japan, en ze willen allemaal de nieuwste van de nieuwste, maar ook de duurste van de duurste hebben.

Mijn aanbod echter is als volgt. Al deze koi krijgen een bijzonder lage prijs genoteerd. Ik vind dat ze beter verdienen en ik wil plaats maken voor mijn nieuwe koi. Kwaliteit/prijs is buiten kijf. De koi mag gratis blijven zitten indien gewenst tot het voorjaar 2015. Bovendien maak ik me sterk dat al deze koi nog groeipotentie in zich hebben, en dan gok ik toch op nog 10-15 cm.

Wie interesse heeft om een potentiële jumbo aan te kopen, kan me contacteren, en liefst niet via facebook. Gebruik aub je mailadres en geef me even door welke je wensen zijn.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240