Het begint vorm aan te nemen

Het begint vorm aan te nemen

Er zijn nu 7 showa uitgekozen voor de GOC of de Grow Out Challenge 2021. Nog 3 kandidaten en de wedstrijd kan als actief gezien worden. Ik had er iets meer van verwacht, en gehoopt dat het enthousiasme iets hoger zou zijn, maar het is wat het is !

In ieder geval is er nog tijd voor kandidaten om hun keuze te maken. Het was in ieder geval een gezegende zondag. De klanten kwamen mooi achter elkaar om hun showa uit te kiezen, wat het toch altijd iets makkelijker maakt om de mensen te helpen.

Bart kwam als eerste aangereden. Hij had een showa gekocht begin dit jaar, waar hij bijzonder tevreden over was. Hij liet me de foto zien. Ik herkende deze dadelijk en kon zelfs zijn codenummer opnoemen 1811022

Dit keer gaat hij meedoen met de GOC, en dit met deze showa 2003075 die je in de bowl ziet rondzwemmen. Er werd uiteraard nog even vergeleken met enkele andere showa, maar Bart bleef bij zijn keuze. 

Er werd nog snel vergeken met showa 2003045, die ook aan zijn aandacht getrokken had, heel spannend is, en vooral het onvoorspelbare vertegenwoordigt. Zelf hou ik hier wel van, want dit kan een echte toverbal zijn. We zullen het afwachten, want zoals ik dikwijls zeg: zekerheid kan je niet verkopen.

Dan kwam Dave aan de beurt. Hij twijfelde niet aan zijn keuze, totdat ik hem zei dat hij deze showa toch niet zou pakken zeker ! Waarom niet vroeg hij ? Zone rommel ga je toch niet kopen zeker ! De twijfel sloeg toe, ik zag het aan zijn ogen, maar toen kon ik mijn lach helaas niet meer inhouden...

Showa 2003023, de meest populaire showa van deze reeks. Is hij of zij beter dan de rest ? De toekomst zal het uitwijzen. Hij heeft trouwens al meerdere Izumiya showa aangekocht en is hier bijzonder tevreden over.

Vergelijken mag natuurlijk altijd. Hier zie je de 2003072 in dezelfde bowl en hier de 2003035 en 2003062. Vergelijken is de boodschap, maar uiteindelijk bleef hij bij zijn oorspronkelijke keuze...spijtig, want  ik zou deze ook best willen laten doorgroeien.

Als klap op de vuurpijl, kreeg ik nog het bezoek van een paar nieuwe klanten, Charl en Myriam Ze hadden een jaar of 2 geleden al een onderzoekend bezoek gebracht, maar ik kon het me niet herinneren. Ze kwamen ook een showa kiezen en wilden niet meedoen aan de Grow Out Challenge...zonde, maar dat is buiten de waard gerekend.

Ze gingen niet alleen met één showa naar Mechelen terug, maar namen er zelfs 2 mee, 2003091 en 2003092 Ik kon Myriam overtuigen om mee te doen met de GOC, dus eentje van de 2 mag meedoen, want de andere kwam uit de door ons geselecteerde showa, dus die kon niet geselecteerd worden. 

Op de valreep kreeg ik nog het filmpje aan van de showa die in de vijver werden geplaatst met een overzicht van de vijver zoals gevraagd. Bedankt in ieder geval voor het filmpje.

Het werd al met al een aangename en zonnige zondag. Ik zal ook onderstaande boodschap dagelijks herhalen over de komende zaterdag, zodat men het zeker niet vergeet.

BELANGRIJKE MEDEDELING

Volgende week zaterdag 26 september zal ik open zijn van 11.00 uur tot 13.30 uur. Daarna moet ik vertrekken voor dringende zaken. Gelieve hier rekening mee te houden aub. Zondag ben ik ook gewoon aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur.

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml