Het blijft een mooie kohaku

Het blijft een mooie kohaku

Sommige koi worden een gewoonte om naar te kijken. Andere koi worden mooier met de dag.

Het zijn van die koi die je telkens opnieuw weten te bekoren, en waar je telkens opnieuw graag naar kijkt. Dit is één van deze kohaku. Of ze nu de perfectie hebben voor de show of niet, heeft voor mij weinig belang. Deze koi heeft uiteraard de klasse om aan iedere koishow mee te doen, maar het is vooral de algemene uitstraling die het hem hier doet.

Het is een kohaku die mag gezien worden. Zeer mooie huidkwaliteit, stevige body en aansprekend patroon. Kiwa en sashi zijn goed in orde, wat wil je nog meer. Toen ik gisteren even deze vijver controleerde, kon ik het niet laten om er een filmpje van te maken en jullie mee te laten genieten van deze kohaku.

Ondertussen kreeg ik bericht dat de 100 beste tategoi tosai voor de veiling volgende week online worden gezet. Zo gauw ik deze info heb, zal ik dit uiteraard op de website zetten. Het is mijn wens om een aantal tosai van deze veiling te pakken te krijgen, alsook een aantal tosai die via de opensales worden verkocht.

Afwachten is dus de boodschap en hopen dat ze me niet dooddoen met het bieden...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052