Het is bijna zover

Het is bijna zover

Nog 1 weekje of 7 dagen en onze lang geplande reis gaat beginnen.

Ik weet dat er 2 mensen zijn die op hete kolen zitten, want het wordt hun eerste trip naar Japan, en het zijn 2 fanatieke koiliefhebbers. Ik ben verschrikkelijk benieuwd hoe ze het gaan ervaren, en ik ga hun zoveel mogelijk hun ding laten doen. Uiteraard zal ik op cruciale momenten proberen in te springen of te helpen, want ik herinner me nog mijn eerste reis, ondertussen al een groot aantal jaren geleden.

Maar nu even over het volgende:

Er zitten nog een heleboel koi in Japan die verkocht zijn, en er zijn nog een groot aantal koi in Japan die niet verkocht zijn. Nu is het fijn om te weten wat de intenties zijn van deze mensen. Van een bepaald aantal koi weet ik wat ik ermee moet gaan doen, maar van een aantal koi weet ik het nog niet zeker. Het zou fijn zijn om te weten wat ik moet gaan regelen, want die afspraken moeten stilaan gemaakt worden.

Ik zal in ieder geval van iedere koi een update geven. Een hels werkje, maar een werkje dat ik graag doe. Wat betreft de tosai Taniguchi Showa die verkocht zijn. Afhankelijk van de evolutie en afhankelijk van het oordeel van de kweker, zal ik moeten onderhandelen of ze al dan niet in Japan mogen blijven.

Het zou dus fijn zijn, indien je het nieuws in de gaten houdt, en van het ogenblik dat je je koi ziet verschijnen, eventjes een mailtje stuurt met je wensen. De Japanners willen zoveel mogelijk versturen daar moet je van uitgaan....ik kan dus vooraf niet te veel beloven. Bovendien moet je er rekening mee houden dat er extra kosten zijn voor een verblijf in de mudpond.

Wat betreft het nieuws dat je mag verwachten over deze koi ! Dat zal pas in de 2de helft van onze reis zijn. Vermits we eerst het Noorden doen en daarna het Zuiden, zal de meeste informatie pas rond 18-20 maart komen.

Wat betreft de koi die NIET verkocht zijn, en die nog in Japan verblijven. Dit zijn er nog een 30-tal. Indien er zich hiervoor GEEN kopers meer aanbieden, zal ik deze naar Arendonk laten komen, buiten misschien een paar koi die ik zelf graag laat doorgroeien. Ik zal deze in de loop van de volgende dagen ook nog eens extra aanbieden en in de verf zetten, want er zit nog geweldig materiaal tussen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240