Het is nu of nooit

Het is nu of nooit

De wakagoishow zal deze week plaatsvinden. (Helaas is de koi ondertussen verkocht)

Ik heb Paul gevraagd om alles op te volgen, en me foto's en informatie ter plekke door te sturen. Probleem is dat ik hem op dat gebied niet helemaal vertrouw, dus afwachten maar.

Zoals reeds eerder vermeld worden er 6 koi van mij ingezet op de show, namelijk de 3 doitsu die aangekocht werden bij Narita, en de 3 Momotaro tosai die ik op de laatste veiling aankocht.

2 Van de 3 doitsu werden ondertussen verkocht, waarvan eentje naar Maleisië en eentje naar Thailand. De Shinoda doitsu sanke, tevens de duurste, werd nog niet verkocht, maar dat vind ik niet zo heel erg, als deze niet verkocht wordt zal ze bij Narita blijven om verder te ontwikkelen.

De 3 tosai van Momotaro werden verkocht met de volgende optie: 1000 euro te betalen voor de show. Indien ze een prijs behaalden op de Wakagoi show dan moest 250 euro bijbetaald worden, zodat de normale vraagprijs werd gehaald.

Indien ze geen prijs behaalden, dan werd de 250 euro extra niet aangerekend. Nu is de concurrentie bijzonder groot, maar er zal toch wel eentje een prijs halen zeker !

Van deze 3 tosai is er nog eentje niet verkocht, en deze wil ik via dit nieuwsitem nog even aanbieden. Het gaat over de maruten sanke die hier door Daisuke wordt geselecteerd en die je tijdens dit filmpje ook tegenkomt. Ze staat nog te koop onder codenummer 1503019, en hier heb je nog een filmpje, van vlak na de aankoop.

Deze werden tijdens de veiling per 3 aangeboden, en ik moest serieus wat opbieden om beslag te kunnen leggen op dit trio, maar ik wou ze, en blijkbaar heb ik de juiste keuze genomen anders zou Daisuke ze niet uitverkoren hebben.

Wat ook opvalt is het feit dat er van showa plotseling veel overgestapt wordt naar sanke, en dat heeft volgens mij tot gevolg dat ze volop de sanke weer als voornaamste doel gesteld hebben. Ik heb de mama sanke al geruime tijd in het oog en ik ben steeds gecharmeerd door deze oyakoi. Ik zal proberen er een filmpje van te maken de volgende keer.

Ze kweken op dit ogenblik met een mannelijke sanke uit American Dream, een oyakoi uit de stal van Sakai FF, waar ze bijzonder goede sanke uit hebben gekweekt. Hier heb ik er al een groot aantal van gehad, en geloof me, die zijn bijzonder interessant.

Ik bied de overblijvende sanke dus nog tot donderdagavond aan tegen de vooropgestelde voorwaarden. Wie interesse heeft moet me dus even contacteren. Voor de doitsu geld hetzelfde, maar hier praten we helaas over een totaal ander prijskaartje, maar hier wil ik wel werken met een open calculatie.

Meer afbeeldingen

Het is nu of nooit: afbeelding 1
Het is nu of nooit: afbeelding 2
Het is nu of nooit: afbeelding 3
Het is nu of nooit: afbeelding 4
Het is nu of nooit: afbeelding 5
Het is nu of nooit: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240