Mag ik de asagi eens zien

Mag ik de asagi eens zien

Helaas jongens dat kan ik niet doen, want die is verkocht, en het is te gek om problemen te zoeken.

René kwam voer ophalen met zijn vrienden, en wou graag tegelijkertijd wat koi zien. Ik kan het best appreciëren…. rechttoe, rechtaan, en zeggen dat mijn koi te duur zijn voor hun portemonnee. Dat heb ik liever dan dat men doet alsof.

Een koi die verkocht is, wil ik echter niet bowlen, tenzij de eigenaar erbij is. Wel ben ik tegemoet gekomen aan hun wensen om een aantal andere koi te bowlen, zodat het bezoek toch de moeite waard was.

Sekiguchi showa

Takigawa eenkleurigen en Ueno showa

Ze waren toch gefascineerd door de uitstraling van de Takigawa chagoi en karashigoi, en de Ueno showa, dus iedereen was tevreden.

Nu heb ik die chagoi van Takigawa al een tijdje in het oog, en als je die in de bowl ziet, dan heeft ze wel een heel bijzondere huidkleur. Het is niet chagoi bruin, het is niet de karashi huidskleur, het is een lichtbronzen kleur die me bijzonder aanspreekt. Ik ben zelf benieuwd of dit nog veranderd, want de chagoi heeft altijd binnen gezeten.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240