Het is nu pas genieten

Het is nu pas genieten

Mijn gevoel zegt me dat het nu pas genieten is van de koi.

De winter was desastreus, ook voor mijn portemonnee. Ik had buiten alles verwarmd, en de electriciteitsmaatschappij had geen medelijden met mij. De afrekening trok een dikke streep door mijn budget dit jaar. Tja, ik had een zachtere winter moeten uitzoeken om te testen wat het verbruik zou kunnen zijn om de vijvers buiten te verwarmen.

Na de lange winter, kwam een hittegolf, en deze temperaturen met waterwaardes die soms boven de 23° kwamen, werd door de koi ook niet zo goed ontvangen. Om de haverklap last van huidwormen, trichodina, costia en andere, het was een tijd om goed op te letten.

Dit hebben ze nu ook achter de rug, en op dit moment zwemmen ze voldaan,versterkt en tevreden rond in hun vijvers. Iedere dag is het nu genieten en zie je de koi veranderen. Laten we hopen dat ze dit jaar nog een goede zomer, maar vooral een goed en zacht najaar mogen hebben. Dan is iedereen gelukkig en kunnen we des te meer genieten van onze koi. Ik laat jullie even meegenieten van onze koi:

vijver 1

vijver 2

vijver 3

vijver 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-45

showa SH-NA18-45
Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052