Wij sluiten een aantal dagen

Wij sluiten een aantal dagen

Wij zullen gesloten zijn van 5 augustus tot en met 13 augustus. Zaterdag 14 augustus zijn wij terug open.

We gaan eerst een fietstocht doen in Drenthe, meer bepaald gaan we overnachten in het Eeserhof, een aanrader van formaat. Culinair was het enkele jaren geleden top, en ik hoop dat ze het ondertussen niet afgeleerd hebben.

Dit pas gerenoveerde hotel is gelegen in het Drentse dorpje Ees, vlakbij de toeristische plaats Borger en op korte afstand van Emmen. Een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes biedt u de mogelijkheid om te genieten van het prachtige natuurschoon in deze omgeving. Het beroemde Noorder Dierenpark Emmen is ook dichtbij.

Eeserhof is een hotel met een intiem karakter waar gezelligheid en gemoedelijkheid voorop staan. U kunt bij ons kwaliteitsrestaurant genieten van een keur aan à la carte en lokale gerechten. Vervolgens kunt u een plekje zoeken bij de romantische open haard in onze traditionele café. Zelf s de lobby is heel gezellig door de comfortabele sofa's bij de open haard. We blijven hier een viertal dagen en gaan de streek verkennen.

Daarna gaan we nog een viertal dagen naar de Veluwe, meer bepaald naar Beekbergen. Dit is bij ons minder bekend, en deze regio hebben we met de fiets nog nooit gedaan, maar we zullen het zeker wel leren kennen.

Het worden allemaal fietsdagen. Ondertussen heb ik wat geoefend met de goudzoekersfietsroute bij ons in de regio. Een aanrader van formaat. Eten – drinken – fietsen - Eten – drinken – fietsen….lekker genieten. Hou je van fietsen in de Kempen, dan is dit zeker een aanrader.

Wie nog suggesties heeft over bepaalde interessante plaatsen die we kunnen bezoeken in betreffende regio waar we verblijven, mag je ze me altijd doorsturen.

Ik probeer ondertussen de site wat op te blijven volgen en toch wat nieuwtjes te posten.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137