Het is over!

Het is over!

Het zit erop.

Vandaag was een dag van oude bekenden die afscheid kwamen nemen en het leek wel of ik jarig was. Bloemen voor Diny en heerlijke flessen wijn kwamen ze brengen. Ik was er totaal door verrast en had daar echt niet op gerekend. Ook alle reacties op het feit dat ik stop doen mij goed. Er is vele malen gezegd dat de mensen blij waren dat ze mij hebben leren kennen, nu ik kan gerust zeggen dat dit absoluut wederzijds is! Ik ben ervan overtuigd dat ik ieder nog persoonlijk zal tegenkomen hetzij bij Luc of op een koi show. Dus zoals een bepaalde zangeres vroeger al zong: “we’ll meet again”

Helaas waren er geen liefhebbers voor de Takigawa koi vandaag wat mij toch wel verbaasde gezien de prijs die er voor vroeg. Deze koi gaan bij andere dealers voor rond de € 325,00 de deur uit en ik krijg ze voor € 150,00 (2 voor € 250,00) nog niet verkocht. Stuk voor stuk plaatjes, en dat kan ik echt verzekeren omdat ik ze vandaag nog geschept heb. Ruim boven de 40 cm. en na een 6-tal weken goed voeren zijn ze qua body lekker bijgekomen en niet meer te herkennen van de foto’s op de site. Voorlopig laat ik ze lekker in de 10.000 liter vijver zitten en we zien volgend jaar wel wat we ermee gaan doen. Ik kan jullie 1 ding verzekeren, weggeven doen we niet. Tot december zullen ze op de site blijven staan en daarna is ook dat voorbij!

Dat ik de koi uit de groeivijver niet heb verkocht kan ik nog een beetje begrijpen want in deze onzekere economische tijden snap ik best dat bedragen boven de € 1000 voor een koi toch wel een aanslag is op het budget. Maar ik verzeker jullie dat de koi die straks uit Japan komen van deze kwaliteit en dit formaat niet onder de € 2.000 te koop zullen komen. Zeker niet gezien de stand van de Japanse yen.

Vooralsnog laat ik de koi nog zwemmen in de vijvers en in de Quarantaine bak binnen dus als er nog iemand serieus geïnteresseerd is dan is het eventueel mogelijk op afspraak langs te komen.

Ook heb ik begrepen dat er best veel interesse is voor de blauwe 3.500 liter quarantaine bak maar dat ieder tegen de prijs aanhikt. De gevraagde prijs was al onder inkoop inclusief de apparatuur maar om toch te zien of er iemand over de streep te trekken is verlaag ik de prijs van de blauwe bak naar € 1.500! Dit is absoluut mijn laagste prijs. Als de bak deze week niet wordt verkocht ga ik deze weer opstarten voor mezelf en dan de koi uit Japan in opvangen. Ook blijven dan de koi uit de groeivijver van de winter lekker binnen in mijn andere bak!

De andere quarantaine bak is vanaf nu compleet te koop voor € 400,00 en eventueel ook in afzonderlijke delen te koop.

Q bak los met bodem drain € 150,00, 3 kamer filter met vortex € 150,00, Koi Uv 55 watt € 75,00, 1 kw heater (nieuw) € 100,00, pomp kinshi 6000 € 75,00, luchtpomp Koi pro 50 € 40,00

Ik ben benieuwd!

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml