Het nieuwe concept

Het nieuwe concept

Tijdens Appeltern zal ik een groot aantal soepextracten voor koi meebrengen en deze tijdens de show in promotie zetten.

We hebben een eenvoudiger en ook beter concept bedacht voor ons koi-extract, zodat de uitwerking van het produkt nog optimaler zal zijn. In plaats van het mengsel reeds in vloeibare vorm voor te bereiden, maken we het nu in een kruidenextract zonder water.

De toepassing is heel eenvoudig nu. Breng 1 liter water aan de kook en giet dit over het kruidenmengsel. laat daarna 1 nacht trekken, en verdeel de dag nadien over het water. Op dit filmpje kan je zien hoe het voorbereid wordt.

Het kruidenmengsel is een 100% biologisch produkt dat door Ben zelf samengesteld wordt, en gedurende een half jaar verbeterd en aangepast is. De heilzame werking zorgt ervoor dat uw koi vitaler zijn, en vooral dat ze gezond blijven. Het opgenomen voedsel en de geneeskrachtige werking van enkele kruiden hebben een positieve werking op de algemene gezondheid van de koi.

Normaal kost een potje 15 euro, dat voldoende is voor 15 m³. Tijdens de show in Appeltern zullen wij het aanbieden aan 60 euro voor 5 potjes. Het kan zowel in de winter als de zomer gebruikt worden, met als voordeel dat de koi er ook van profiteren in de winter. De toegepaste stoffen zijn uitermate gezond en versterken het immuunsysteem.

Zelf doe ik het om de 14 dagen in alle vijvers, en ik zie het resultaat onmiddellijk. De vissen worden een stuk vitaler, en je ziet het gedrag onmiddellijk veranderen.

Nog even ter aanvulling: de aerators zijn allemaal verkocht. Van de bandvoedersystemen zijn er nog slechts 2 ter beschikking. Ik breng alles mee naar Appeltern, daar kunnen de klanten ze ophalen, tenzij ze liever naar Arendonk komen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240