Het snakken naar zomer

Het snakken naar zomer

Het is behelpen momenteel, maar de koi nemen het niet in dank af.

Wat is dat toch met het weer dit jaar. Het wil maar niet vlotten, en de toekomst ziet er ook niet rooskleurig uit. Wat anders is het natuurlijk als je de koi altijd binnen hebt zitten, maar ik hou van puur...dit wil zeggen zoveel mogelijk op een zo natuurlijk mogelijke manier, en liefst buiten, zodat de vissen kunnen genieten van de buitenlucht.

Niet altijd de makkelijkste weg om te bewandelen, want je moet constant bezig zijn met het water, de temperatuur, het voeren en noem maar op. Eigenlijk kan je beter alles binnen hebben zitten, maar tja, het is nu eenmaal niet mogelijk. We moeten roeien met de riemen die we hebben...maar dat zijn er nogal wat hoor...

Wat ik op dit ogenblik vooral mis, is de mogelijkheid om gezellig op het terras te gaan zitten, gezellig te kletsen, en wat te babbelen over koetjes en koitjes...Het is dit jaar gewoon nog niet mogelijk geweest.

De voorspellingen voor volgende week zondag zijn ook niet zo positief, en ik ben bang dat we weeral binnen moeten gaan zitten op onze opendeurdag. De kans op regen is nu nog 56% (was gisteren nog wel 63%) dus misschien gaat het nog de goede kant op. We doen in ieder geval ons best om het af te dwingen.

Wel beginnen de nieuwe koi zich goed aan te passen. Ik denk dat het lonend zal zijn om op 20 mei even een kijkje te komen nemen. Gisteren heb ik nog enkele koi gecontroleerd, en dat stemde me gelukkig. Als je ziet welk groeipotentieel deze Momotaro's hebben, dan begin je zachtjes te zuchten....

een greep uit de tosai-1

een greep uit de tosai-2

een greep uit de tosai-3

een greep uit de tosai-4

een greep uit de tosai-5

Nog even melden dat ik van de Rudy ook een filmpje aankreeg van zijn koi, die volgens mij nooit geen eten krijgen, want zie ze bedelen...Zijn commentaar in de mail: he luc,hier een kort flimpje van mijn nieuwe koi’s die ik dit jaar heb gekocht bij jou, ze doen het prima hier.

Happy koi bij de Rudy

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240