Het sprookje is voorbij

Het sprookje is voorbij

Terug van weggeweest, aan alles komt een einde…dat is de realiteit, en als je erover nadenkt weet je dat het onomkeerbaar is.

Terug met beide voeten op de grond en hopelijk ben ik niet teveel lezers verloren. Het was trouwens een heerlijke reis en goddank hadden we de goden aan onze kant, en hebben we slechts 1 dag met minder weer gehad. De rest was meer dan goed.

Blijkbaar wordt het deze week ook weer beter en hopelijk kan ik de draad weer opnemen daar waar ik gebleven was.

Dank zij de goede zorgen van Ben tijdens mijn afwezigheid is alles goed onder controle gebleven en ga ik dadelijk alles weer nakijken en op een rijtje zetten.

Wie wil er ook eens meedoen aan een show ?

De tijd voor de Euregio koishow dringt zich op. Nu zaterdag ga ik de koi die in quarantaine hebben gezeten evalueren. Er zitten redelijk wat tosai tussen die meer dan bekwaam zijn om een show mee te doen.

Ik heb nog de tijd tot 21 mei om de koi in te schrijven voor de show. Dit gaat voortaan via het online benchen van de koi.

Wat wil dat zeggen ? Via een online formulier moet je doorgeven welke koi er meedoen aan een show. Hiervoor dien je de gegevens van de koi in te vullen en door te geven.

Ik heb 2 grote vats besteld, met andere woorden kan ik koi meenemen die in totaal 4-5 meter mogen zijn per vat.

Gewoonlijk doe ik een vat met grotere koi en een vat met kleinere koi. Nu zijn er misschien ook mensen die zelf graag eens meedoen aan een show. Ik wil dit gratis voor je verzorgen, maar uiteraard enkel met koi die via Interkoi worden aangekocht.

Meedoen is belangrijker dan winnen, is altijd mijn motto. Interkoi is ervoor gekend dat ik op iedere show andere koi inzet, en dat wil ik dit jaar niet anders doen.

Ik koop nooit geen koi specifiek om uit te pakken op de show, maar een prijsje winnen is natuurlijk altijd meegenomen, waarom niet. En meestal krijg ik mijn deel van de koek. Je moet het zien als ondersteuning van de koihobby en daar is altijd nood aan.

Wij gaan nu zaterdag de mogelijke kanshebbers voor een show eens bekijken, de maten nemen, want dat is ook belangrijk en misschien wil jij ook eens meedoen.

Kom dan langs, koop een koi aan en ik verzorg gratis de deelname en daarna de opvang van de koi na de show. Er zijn zowel tosai als nisai die in onze ogen kanshebbers zijn. Alles is natuurlijk afhankelijk van de concurrentie die altijd bikkelhard is.

Dit jaar heb ik vooral betaalbare en dankbare tosai aangekocht, die niet alleen goed zijn voor de show, maar ook daarna nog eens goed zijn om te presteren in de toekomst.

Ik kan nu nog het online benching formulier aanpassen. Het is echter nu de laatst mogelijke week voor een aanpassing, dus je zult deze week even langs moeten komen als je een koi wil aankopen en laten deelnemen….tof toch ?

De koi kan ook onder je eigen naam worden ingeschreven, zodat bij een winnende koi, de beker voorzien wordt van jou naam op het naamplaatje….mooi toch.

We zullen jou in ieder geval helpen om in jou budget een koi te selecteren die mogelijk een winnende prijs oplevert. Wel graag even melden als je interesse hebt.

Extra informatie Euregio Koishow.

Koiclub Nederland organiseert elk jaar de Euregio Koi Show. Tijdens onze show worden de mooiste Koi tentoongesteld.

Koi, die tot de top van Europa behoren. De deelnemers zijn hobbyisten en dealers,niet alleen uit Nederland, maar ook uit de rest van Europa.

De Euregiokoishow is de eerste buitenshow in Europa en elk jaar zwemmen de mooiste Koi zwemmen van 20 cm tot meer dan 1 meter groot in onze show..

Tevens zijn vele producten met betrekking tot de Koihobby aanwezig op onze show. De exposanten informeren je graag over de producten die ze tentoonstellen, ook bonsai en modeltuin zijn aanwezig.

Bekijk ondertussen de prachtige locatie van de Euregio Koishow via dit Filmpje van de show anno 2018.

Ik kan je garanderen dat het de show is met een prachtige locatie, aangename infrastructuur, warme welkom van de gastheren en een omgeving om van te genieten.

Helaas kan ik er zelf niet bij zijn wegens familiale verplichtingen (communie van mijn kleindochters), en dat heeft voorrang. Ik zal enkel zondag aanwezig zijn, maar op zaterdag kan je Ben vinden in onze stand die open zal staan voor alle informatie.

Kom ook, geniet van de show, ondersteun de koihobby en ervaar de charme van de omgeving en de ongerepte gezelligheid van het Euregio team. Gewoonlijk is onze stand daar waar ik het op de bijgaande foto heb aangeduid.

Het is een eindje rijden...200 km vanuit Arendonk, maar het is de moeite waard, en ik raad alle Belgen aan om de koihobby ook in Nederland te ondersteunen. Bereid je voor, boek een hotel in de omgeving. Zelf geniet ik altijd van het Vandevalk hotel in Hengelo, niet overdreven duur en zeker een aanrader, ± 10 km van de show)

Meer afbeeldingen

Het sprookje is voorbij: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SM-V20-12196

Shiro Muji SM-V20-12196
Verkocht