Het succes ziet er rood uit

Het succes ziet er rood uit

De laatste loodjes wogen gisteren het zwaarst. Maar de voldoening mag er zijn. Er werden bijzonder goede aankopen gedaan volgens mij, wel bijzonder veel rood, maar het aanbod was dan ook veel kohaku. Daar is in mijn ogen niets mis mee, integendeel, het is een fantastische kleur.

Ik zal de nieuwe aanwinsten allen even op een rij zetten, ik moet eigenlijk wel zeggen dat ik er trots op ben om deze aankopen gerealiseerd te hebben. Het wordt een geweldig jaar. Nu nog alles in goede banen leiden.

De tancho en de ginrin tancho, hier hoeft geen betoog bij. Als je de vorige aankopen van de mannelijke tancho van 2 jaar geleden bekijkt, kun je zien wat voor fantastische evolutie die doormaken. Ze moeten zo goed als niets inleveren tegenover de vrouwtjes, en deze serie was zelfs beter dan de vrouwtjes volgens mij.

Ik ben op zoek gegaan naar enkele updates van tancho die 2 jaar geleden werden aangekocht, zodat je kan zien wat resultaat dit geeft na een klein jaar. Ginrin tancho 2002010. - tancho 2002012 - tancho 2002013 - tancho 2002007, wat wil je nog meer zien. Toch mooi dat je bijna alles kan terugvinden in mijn superbibliotheek !

Niet vergeten dat Momotaro Mannen zo groot en zo breed kunnen worden als vrouwelijke koi. Bovendien heb je er minder last mee want ze moeten geen eitjes meeslepen. Ik ben in ieder geval blij met deze aanwinsten.

Ik heb mijn collega gevraagd om afzonderlijke foto's en filmpjes te maken, van zowel de tancho als de kujaku, zodat wij ze goed kunnen indelen. Zo gauw dit gebeurt is zal ik deze natuurlijk op de website zetten en wees er dan als de kippen bij  om een eerste keuze te maken. Deze zullen eind deze maand, begin volgende maand verzonden worden in het eerste shipment.

Wiechert deed ook mee in het spel van koi kiezen, want met 2 ben je sterker dan alleen, en hij had zijn oog laten vallen op deze godan maruten kohaku KO-V22-02178. Godan, omdat ik er 5 stappen in zie, en maruten omdat er een tancho stip aanwezig is op het hoofd. Maar let hier vooral op de uitmuntende huidkwaliteit. Een oogappeltje waar ik bijzonder blij mee ben.

En dan werd het moeilijk en stiller, want de grote kanonnen van het wereldtoneel laten zich zo maar niet verschalken. Ik ben eigenlijk bang om grote investeringen te doen, maar wat je niet hebt kan je niet verkopen. De stal van Interkoi moet aangevuld worden en liefst met serieuze kleppers.

Dan moet ik tot het gaatje gaan in de biedingen, en dat doe ik momenteel met een bang hartje, ik moet daar eerlijk in zijn. Maar wat ben ik blij met deze geweldenaar van een sanke SA-V22-02199. Het doet me zweten om dit aan te kunnen kopen, maar ik lees de toekomst al in dit monument. Als dochter van één van de beste oyakoi in mijn ogen, American Dream is deze sanke geschikt voor het grote werk. Ze is nu 64 cm en slechts 18 maanden. Moet je daar nog een tekening bij maken ?

Maar dat was niet het einde van deze zware zondag. Het duurste exemplaar van de veiling moest ik ook nog zien te verschalken. Niet eenvoudig bij deze toekomstige grootheden, want in deze categorie kan je ze zeker plaatsen.

Een heerlijke kohaku van 64 cm, KO-V22-02192. Dit zijn de body's die er toe doen.Dit zijn de body's die het frame kunnen dragen om over de 90 cm te gaan en toch nog breed uitwaaieren. Ze zal nog minstens een jaar azukari blijven, en zal ze zeker opgevolgd worden. Toekomstdromen mag je toch hebben zeker ?

Ik krijg net het bericht binnen dat ze de tosai al afzonderlijk aan het fotograferen en filmen zijn. De begeleidende foto is de groepsfoto die ik net al kreeg doorgestuurd. Zo zie je maar dat teamwork ook belangrijk is.

 

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Johan

555


Jack

555


Wim DW

555


Polleke

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml