Het ultieme eindejaarsgeschenk

Het ultieme eindejaarsgeschenk

Als je veel ontvangt is het een zegen en daar ben je heel dankbaar voor. Maar geven is ook een kunst, en die beheers ik ook, want ik ben niet bang om te geven.

Ik heb een geweldig eindejaarsgeschenk in de maak, maar kan niet inschatten of het succes heeft of niet. Dat zullen we dus moeten ondervinden of uitproberen.

Wat is de intentie !

Ik wil het volgende doen ! Al wie een koi op het oog heeft, en deze wenst aan te kopen tussen een bepaalde periode op 31 december, krijgt eenzelfde bedrag als de waarde van de koi nogmaals vergoed.....indien hij deelneemt aan de volgende voorwaarden, en als winnaar uit de bus komt zoals hieronder vermeld.

Koop je dus een koi van 395 euro, dan mag je voor hetzelfde bedrag een 2de koi uitkiezen voor jezelf of voor een collega of vriend het maakt niet uit. Koop je een koi van 3995 euro, dan mag je een koi van 3995 euro uitzoeken idem dito !

Nu wil ik iedereen dezelfde kans geven en stel het volgende voor: iedereen die een koi wil aankopen om eventueel mee te doen aan dit eindejaarsgeschenk moet een mail sturen naar arendonk@interkoi.eu tussen 11.00 en 13.00 uur op de laatste dag van 2018, dus maandag 31 december.

Al de deelnemers zullen een nummer krijgen in fucntie van hun aanmelding. De eerste aanmelding krijgt nummer 1, de tweede nummer 2 enz…. Ik stuur deze nummers door naar Ben, die evenals Polleke 110% te vertrouwen is wat betreft hun stilzwijgendheid en integriteit. Deze nummers zulllen op nieuwjaarsdag vermeld worden in het nieuwsitem van 1 januari 2019.

De nummers zijn gekoppeld aan namen van deelnemers, maar die krijgen jullie niet te zien, enkel Ben kent de deelnemers die bij de nummers horen.

In de reacties op het nieuwsitem van 1 januari 2019 mag je een nummer kiezen uit de nummers die ik doorgeef. Jullie weten niet bij welk nummer de winnaar hoort, en de deelnemers weten het ook niet, maar dat is het meest plezierige.

Wie de meeste stemmen krijgt, wint de uiteindelijke prijs, die zacht gezegd hoog kan oplopen ! Reacties worden op 1 januari geteld tot 20.00 uur s’avonds.

Indien er geen deelnemers zijn, dan is dit eindejaarsgeschenk niet gelukt. Maar interessant is het in ieder geval.

Dit geschenk is niet cumuleerbaar met enig andere aankoop of toekomstige aankoop. Dit is een extra en kan dus ook niet ingeruild worden.

Dit geschenk kan wel overgedragen worden aan vrienden of kennissen, met andere woorden kan je afspreken met iemand anders om het spel samen te spelen.

Ik besef dat het een raar eindejaarscadeau is, maar vind het wel origineel.

Morgenavond 8 uur is de winnaar bekend van het kerstcadeau

Is het nummer al geraden of niet ? Er zijn nog een aantal nummers over want we zitten nog maar op 150 nummertjes.

En voor de kriticasters

Niets doen, dan is het niet goed...iets doen dan krijg je de nodige commentaar, maar mijn rug is breed, dus spuien maar !

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137