Het verhaal van de winnaar

Het verhaal van de winnaar

Het zou nu ongeveer 20.00 uur moeten zijn op zaterdag 29 december. We staan op de laatste benen in 2018 en zo dadelijk zal Polleke het winnende nummer meedelen.

Dat doet hij door in de reacties de foto weer te geven met het winnende nummer. Het zal trouwens een verrassing blijken, want de winnaar had het nooit verwacht.

Erger nog, de winnaar die nog niet weet dat hij winnaar is heeft me in een PB laten weten dat hij nooit geluk had met een loterij, en enkele dagen terug had hij nog een tosai gekocht waar hij een zwak voor had...

Nu heeft hij 2 tosai in de serie van de opgroei 2, de vraag is of dit de bedoeling was. Maar ik kon niets zeggen, want dat zou de spanning tenietdoen.

Nu is de vraag, wil hij er wel 2 in de opgroei hebben ?

Aan hem de beslissing en daarom geef ik hem ook de keuze. Hij mag uiteraard beide koi houden, maar hij mag ook zeggen dat hij de winnende prijs niet neemt en het verworven bedrag van 695 euro aftrekken van zijn aankoop enkele dagen geleden.

In de loop van deze vandaag was hij nog aanwezig. Hij was gelukkig met zijn aankoop, maar wij konden hem niet vertellen dat hij ook winnaar was van het kerstcadeau.

Ondertussen heeft Polleke het winnende nummer online gezet hier in de reacties, en zal hij zich wel een bult verschieten. Toch een dikke proficiat voor de winnaar.

Als je min of meer een analytisch vermogen zou hebben, zou je moeten weten dat ik op 9 december jarig was. Ik heb dan ook gebruik gemaakt van mijn ouderdom om de nummer te bedenken. Het is geen kwestie van logisch nadenken, maar je had de koppeling kunnen maken.

Persoonlijk vond ik dit een origineel idee dat buiten verwachting bijzonder veel succes met zich meebracht. De 155 reacties deden me bijzonder veel plezier, en ik nodig uiteraard alle mensen die meegedaan hebben toch eens uit om te komen kijken.

En aan alle 155 mensen die meegedaan hebben...je hebt groot gelijk dat je meedeed als je deze prachtige koi kan winnen !

Ik ben dan ook benieuwd of het nieuwjaarsgeschenk ook een deelnemersveld kan op de been brengen maandag, maar dat betwijfel ik lichtjes…je weet echter nooit….

Ik laat de rest nu aan Polleke over

Tenslotte: ik ben zondag NIET open...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240