Het was weer heftig

Het was weer heftig

In het begin leek het erop dat de strijd niet zou beginnen. Het aantal biedingen was beperkt, maar plots brak de strijd uit met alle gevolgen vandien.

Er werden maar liefst 6 geweldige koi gescoord, maar niet zonder lach of stoot. Het waren enerverende toestanden, en dikwijls moest je de strijdbijl begraven. Toch mogen we trots zijn om als groep een perfect sextet te hebben gescoord.

Zelf bleef mijn aandeel beperkt. De reden is eenvoudig, ik laat het initiatief over aan mijn collega's, anders strijden we voor dezelfde koi, en dat is niet aangewezen. Ik zet hieronder alles op een rijtje, zodat je weet waar je moet zijn als je een koi wil aankopen.

INTERKOI arendonk

Kohaku KO-V23-0203 zal azukari blijven tot eind dit jaar. Deze is eigendom van Interkoi Arendonk, en het is niet nodig om hier de lof over te zwaaien. De klasse en de kwaliteit kan je er zo vanaf lezen. Bovendien weet ik uit ervaring dat Momotaro gewoonlijk zijn beste koi helemaal vooraan zet.

INTERKOI Nederland

Dan hebben we een viertal top sanke. Sanke SA-V23-0212. Hier werd de strijd op het scherpst van de snede gestreden. Een onverbloemde kaskraker die ook nog een jaar azukari zal mogen blijven. 

Sanke SA-V23-0230 is geschikt voor klanten die van een meerstaps sanke houden, mensen zoals ik dus. Als het sumi begint te rijpen en de koi wat ouder zal worden zal je ontzettend kunnen genieten van deze oogverblindende sanke. Deze zal in april worden geleverd.

Sanke SA-V23-0270 kan je omschrijven als een yondan sanke met ballen, want het is een mannelijke sanke. De momotaro mannen kunnen ook geweldig uit de voeten komen, onderschat ze zeker  niet.  Prijstechnisch zal deze een voordeel opleveren, stom genoeg omdat het een man is ! Laat dit je niet weerhouden !

Sanke SA-V23-0299 is dan weer een meerstaps sanke van formaat. Ook deze zal in april geleverd worden, en zeker met de nodige egards. Johan heeft zich schuldig gemaakt aan flinke aankopen, het zullen zalige zomermaanden worden.

Voor informatie over deze sanke zul je contact met Johan moeten opnemen, contact informatie vind je hier.

INTERKOI Germany

Michael heeft zich ook van zijn beste kant laten zien en had zijn zinnen gezet op deze sandan kohaku KO-V23-0291. Dit had hij ook vooraf aangekondigt, en toen was het al bekend dat het een zware strijd zou worden. Voor informatie over deze kohaku zul je contact met Michael moeten opnemen, contact informatie vind je hier.

De veiling is nog niet afgelopen, vandaag volgt de rest. Het handelt zich nu wel voornamelijk over tosai en single tosai. Wie nog graag een appeltje meepikt mag me contacteren, ik zal mijn beste wapens in de strijd gooien.

Je kan het aanbod van de Momotaro koifarm vinden via deze link, te beginnen vanaf nummerke 120

 

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Jack

555


Johan

555


Johan D

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml